- 12 Mart 2020
- 9.697
- 20.748
Ballışkommm
O benim memegenim mi
Gü
gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
pazar neşeleri
yandan yandan haydi hooppppp
acın sesi boş verin konu komşuyu
@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
Migrenben
bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@J a n e
@Seridina
@Nosking
Ve yeni gelen kızlar
Evet kuzum hastaydı şimdi daha iyi şükürDutum zeytin mi hasta
canommmm vallahi ailemin yanına geldim tatile vakit olmuyor yaaa zaman çabuk geçiyor... sen nasılsın kuzum bebiş nasıl ?
Yerimm seniiHahah dötünü kaşıyacak vakit kalmıyor dimi
Bende çişimi tutmaktan enfeksiyon oldı
Helal olsun kuzum her zaman dedim yine derim senin önceliğin o minnak olsun
Bizde şini ettikk dutumm koyuyorum bizim kızı pusete veya salıncağa aciyom müzigi o esnada ben kahvaktı bitene kadar oynuyo kendi kendineNapim canım aha kahvaltı yaptım sen napıyon
He vallahaa kuzuu evin içinde en karanlık yer aramaya calışıyorumm uyusun diye gündüz ısıgıyla pek uyuyamıyoAnam ya sen boyke deyince enerjim düşüyor
Oysa herşeye oynayan sen
Bu kadara yoruyor mu bu cadı seni
Canımm paremmOyyyy elcomm benim helal olsun kuzum
Nasılsın Almira nasıl
Şimdi yalnız kaldın kimse Yok dimi yanında
Helal olsun elçom yaMssPARE Minnosprenses Catlak-kurabiye
Migrenben
@karamel Latte
Bebe yokkenn başinızın etini çok yedim sizin hakkınızı helal edinçok yalnızdımm napemm simdi bebe varken hem vakit bulamıyorum hem sizi boşadımm şaka biyana vallaha helal edin hele minnoşuu hiç rahat bırakmazdımm
Günaydın eve döndük
gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
pazar neşeleri
yandan yandan haydi hooppppp
acın sesi boş verin konu komşuyu
@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
Migrenben
bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@J a n e
@Seridina
@Nosking
Ve yeni gelen kızlar
Helal hoş olsun aşkoşkoommHelal olsun elçom yasende helal et
Kız ne çabuk akşama döneydiniz yaGünaydın eve döndük
Ya o kadar sıcakki adanadan beter gece girdik denize geç uyuduk 2 günlük gezmiş gibi olduk yarın iş var dinlenmek lazımKız ne çabuk akşama döneydiniz ya
Yaa demiştim sana hahahah anamm okadar sıcakmı orasıda abooYa o kadar sıcakki adanadan beter gece girdik denize geç uyuduk 2 günlük gezmiş gibi olduk yarın iş var dinlenmek lazım
He vallahaa kuzuu evin içinde en karanlık yer aramaya calışıyorumm uyusun diye gündüz ısıgıyla pek uyuyamıyo
Bide ev is güç bana kalıncaCatlak-kurabiye sağolsunn haklı çiktı
Oy maşallah büyüsün sağlıklaCanımm paremm
Iyiyizz bebeğimm oda iyi toplandı iyice poncik olmaya başladı baya agirlaştı kucağımda
Yok vallahaa kimse ama kaçgündür gene işimi bitirdimm hergün bi odayı ettimm
Canim benim allah sabir versin inşaallahÇok şükür diyorum o yüzden.
beş aylık bebeğimi kaybettim. Benim için ozaman en büyük şer oydu. Ama şimdiki geldiğim noktada iyi ki Allah ım yanına almış diyorum. Rezil olmadı yavrum aramızda..
Amin inşallah ben emin olamıyorum iste bu zmna kadar hep sorunlu olan taraf oldum çevreye de cok iyi olan o oldu birtek bana karsi degil birlikte terapiste de gittik cocuklariyla cok ilgileniyor bu durum benim açımdan onlari etkiliyor daha fazlasi olmazsa terapistle devam ederiz yine ins. Ama bu durumda en onemli sorunda insanin konduramamasi bnm arkadaslsrim der ki biz hep sizi iyi saniyorduk oyle diyordun duruyordu diye cocuklar konusunda engele takilanlardan değilim ama duzen degistirmek bu karari vermek oldukça zor yoksa zamanla insan ozguven ve birey olma hissinide kaybediyor. Tanisitigima cok sevindimEatağfurullah aksine dert vermiyor yaptığımın ne kadar önemli birşey olduğunu gösterdi bana. Ya çocuklarım olsaydı? bunun cevabını almış oldum sizden.
Arada iyi olmasının sebebi narsistlik konusunda yazdığı gibi sizi elden kaçırmamak için yapılan hareket istediği kıvama getirince tekrar ve daha ağır manipülasyonla karşılaşıyorsunuz.
Emin olun birgün canınıza tak ettiğinde çocuklar için duruyorum değil çocuklarım ve kendim için gidiyorum denilen noktaya gelirsiniz.. umarım herşey yoluna girer de bu noktaya gelmezsiniz. Tek dileğim bu sizin için
Evett tam sevmelik kıvamdaaOy maşallah büyüsün sağlıkla
Tam sevmeliktir şimdi bide dillensin tadından yenmez
Allahtan uzaktanım kuzumm yoksa gelen gidenim çok olurdu kesinSende yorma kendini bebeğim yavaş yavaş yap ardında kovalayan yok❣❣❣
Hakkınızda hayırlısı olsun diyeyim. Bende tanıştığıma memnun oldum :))Amin inşallah ben emin olamıyorum iste bu zmna kadar hep sorunlu olan taraf oldum çevreye de cok iyi olan o oldu birtek bana karsi degil birlikte terapiste de gittik cocuklariyla cok ilgileniyor bu durum benim açımdan onlari etkiliyor daha fazlasi olmazsa terapistle devam ederiz yine ins. Ama bu durumda en onemli sorunda insanin konduramamasi bnm arkadaslsrim der ki biz hep sizi iyi saniyorduk oyle diyordun duruyordu diye cocuklar konusunda engele takilanlardan değilim ama duzen degistirmek bu karari vermek oldukça zor yoksa zamanla insan ozguven ve birey olma hissinide kaybediyor. Tanisitigima cok sevindim
Ben de cok korkuyorum gunes fena yakiyor yoksa havuza gidecektikYa o kadar sıcakki adanadan beter gece girdik denize geç uyuduk 2 günlük gezmiş gibi olduk yarın iş var dinlenmek lazım