İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Anam ya sen boyke deyince enerjim düşüyor
Oysa herşeye oynayan sen
Bu kadara yoruyor mu bu cadı seni
He vallahaa kuzuu evin içinde en karanlık yer aramaya calışıyorumm uyusun diye gündüz ısıgıyla pek uyuyamıyo
Bide ev is güç bana kalınca Catlak-kurabiye sağolsunn haklı çiktı

Oyyyy elcomm benim helal olsun kuzum
Nasılsın Almira nasıl
Şimdi yalnız kaldın kimse Yok dimi yanında
Canımm paremm
Iyiyizz bebeğimm oda iyi toplandı iyice poncik olmaya başladı baya agirlaştı kucağımda
Yok vallahaa kimse ama kaçgündür gene işimi bitirdimm hergün bi odayı ettimm

He vallahaa kuzuu evin içinde en karanlık yer aramaya calışıyorumm uyusun diye gündüz ısıgıyla pek uyuyamıyo
Bide ev is güç bana kalınca Catlak-kurabiye sağolsunn haklı çiktı
Canımm paremm
Iyiyizz bebeğimm oda iyi toplandı iyice poncik olmaya başladı baya agirlaştı kucağımda
Yok vallahaa kimse ama kaçgündür gene işimi bitirdimm hergün bi odayı ettimm
Oy maşallah büyüsün sağlıkla
Tam sevmeliktir şimdi bide dillensin tadından yenmez

Sende yorma kendini bebeğim yavaş yavaş yap ardında kovalayan yok ❣❣❣

Amin inşallah ben emin olamıyorum iste bu zmna kadar hep sorunlu olan taraf oldum çevreye de cok iyi olan o oldu birtek bana karsi degil birlikte terapiste de gittik cocuklariyla cok ilgileniyor bu durum benim açımdan onlari etkiliyor daha fazlasi olmazsa terapistle devam ederiz yine ins. Ama bu durumda en onemli sorunda insanin konduramamasi bnm arkadaslsrim der ki biz hep sizi iyi saniyorduk oyle diyordun duruyordu diye cocuklar konusunda engele takilanlardan değilim ama duzen degistirmek bu karari vermek oldukça zor yoksa zamanla insan ozguven ve birey olma hissinide kaybediyor. Tanisitigima cok sevindim

Hakkınızda hayırlısı olsun diyeyim. Bende tanıştığıma memnun oldum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…