İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

tenor.gif

bir mucizee bir mucizee :lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü:
Ballışkommm🤩
Bu da mucizemmm gibi enerjiiiikkk bombastikk:spor::KK31: bir mucizee bir mucizee 💕
O benim memegenim mi🤣🤣

😁

Anam ya sen boyke deyince enerjim düşüyor
Oysa herşeye oynayan sen
Bu kadara yoruyor mu bu cadı seni♥️♥️
He vallahaa kuzuu evin içinde en karanlık yer aramaya calışıyorumm uyusun diye gündüz ısıgıyla pek uyuyamıyo
Bide ev is güç bana kalınca Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye sağolsunn haklı çiktı :KK70:

Oyyyy elcomm benim helal olsun kuzum 😇😇😇😊😊😊💋💋💋💋
Nasılsın Almira nasıl
Şimdi yalnız kaldın kimse Yok dimi yanında 🙄
Canımm paremm 😘
Iyiyizz bebeğimm oda iyi toplandı iyice poncik olmaya başladı baya agirlaştı kucağımda
Yok vallahaa kimse ama kaçgündür gene işimi bitirdimm hergün bi odayı ettimm

He vallahaa kuzuu evin içinde en karanlık yer aramaya calışıyorumm uyusun diye gündüz ısıgıyla pek uyuyamıyo
Bide ev is güç bana kalınca Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye sağolsunn haklı çiktı :KK70:
Canımm paremm 😘
Iyiyizz bebeğimm oda iyi toplandı iyice poncik olmaya başladı baya agirlaştı kucağımda
Yok vallahaa kimse ama kaçgündür gene işimi bitirdimm hergün bi odayı ettimm
Oy maşallah büyüsün sağlıkla
Tam sevmeliktir şimdi bide dillensin tadından yenmez♥️♥️♥️♥️

Sende yorma kendini bebeğim yavaş yavaş yap ardında kovalayan yok 🥰🥰🥰❣❣❣💋💋💋

Eatağfurullah aksine dert vermiyor yaptığımın ne kadar önemli birşey olduğunu gösterdi bana. Ya çocuklarım olsaydı? bunun cevabını almış oldum sizden.
Arada iyi olmasının sebebi narsistlik konusunda yazdığı gibi sizi elden kaçırmamak için yapılan hareket istediği kıvama getirince tekrar ve daha ağır manipülasyonla karşılaşıyorsunuz.
Emin olun birgün canınıza tak ettiğinde çocuklar için duruyorum değil çocuklarım ve kendim için gidiyorum denilen noktaya gelirsiniz.. umarım herşey yoluna girer de bu noktaya gelmezsiniz. Tek dileğim bu sizin için 🌹
Amin inşallah ben emin olamıyorum iste bu zmna kadar hep sorunlu olan taraf oldum çevreye de cok iyi olan o oldu birtek bana karsi degil birlikte terapiste de gittik cocuklariyla cok ilgileniyor bu durum benim açımdan onlari etkiliyor daha fazlasi olmazsa terapistle devam ederiz yine ins. Ama bu durumda en onemli sorunda insanin konduramamasi bnm arkadaslsrim der ki biz hep sizi iyi saniyorduk oyle diyordun duruyordu diye cocuklar konusunda engele takilanlardan değilim ama duzen degistirmek bu karari vermek oldukça zor yoksa zamanla insan ozguven ve birey olma hissinide kaybediyor. Tanisitigima cok sevindim 😊

Amin inşallah ben emin olamıyorum iste bu zmna kadar hep sorunlu olan taraf oldum çevreye de cok iyi olan o oldu birtek bana karsi degil birlikte terapiste de gittik cocuklariyla cok ilgileniyor bu durum benim açımdan onlari etkiliyor daha fazlasi olmazsa terapistle devam ederiz yine ins. Ama bu durumda en onemli sorunda insanin konduramamasi bnm arkadaslsrim der ki biz hep sizi iyi saniyorduk oyle diyordun duruyordu diye cocuklar konusunda engele takilanlardan değilim ama duzen degistirmek bu karari vermek oldukça zor yoksa zamanla insan ozguven ve birey olma hissinide kaybediyor. Tanisitigima cok sevindim 😊
Hakkınızda hayırlısı olsun diyeyim. Bende tanıştığıma memnun oldum :))

X