- 19 Eylül 2013
- 4.877
- 9.356
Aminnnn kuzum cok dua ediyorum beklemek zor gercektenAmin canım benim çok sevindim acaba dedim yanlış mi gördüm
Sabir ve dua mucizeleri yaratıyor
Inşallah isteyen bekleten herkese de böyle sevinçler yaşatsın rabbim ❤⚘
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnn kuzum cok dua ediyorum beklemek zor gercektenAmin canım benim çok sevindim acaba dedim yanlış mi gördüm
Sabir ve dua mucizeleri yaratıyor
Inşallah isteyen bekleten herkese de böyle sevinçler yaşatsın rabbim ❤⚘
Selam canım benim iyilik haftasonu yoğun koşturmaca sen nasılsın kuzummmSelam kızlar
Nasılsınız
Coconat doğum yapmş
Hayırlı haberlerini alalım inşallah
Getireyim salişim ayıpsınLna16 çikolata getir
Memleket nere idi sizinGetireyim salişim ayıpsın
Çıkacaklar Allahın izniyle cnmSelam canım benim iyilik haftasonu yoğun koşturmaca sen nasılsın kuzummm
Evet yaptı şükür ama bebekler hastane de şuan umarım sağ salim çıkarlar ...
Hayırlı olsun canımm tek bi hapşurukla bi avazda doğur inşaallahh hep sağlıklı beslen sebze agırlıklı şeyler yeAllah razi olsun kuzum aminnn cok tesekkur ederim Rabbim bana nasip ettigi bu guzel duyguyu tum bekleyiste olanlara da nasip etsin en kisa zamanda hayirlisiyla aminnn
Evliyalar Şehri salişimMemleket nere idi sizin
İnşallah canım inşallah părem yazmıştı dua topiğinde iyimis kendi kuzuÇıkacaklar Allahın izniyle cnm
Kendisi iyimi
Minnoşlarını kucağına alıp eve döndüğünde daha daha daha iyi olacak inşallahİnşallah canım inşallah părem yazmıştı dua topiğinde iyimis kendi kuzu
İnşallah kuzum benimmmmmMinnoşlarını kucağına alıp eve döndüğünde daha daha daha iyi olacak inşallah
Allah razi olsun kuzum tesekkur ederim. Dikkat ediyorumHayırlı olsun canımm tek bi hapşurukla bi avazda doğur inşaallahh hep sağlıklı beslen sebze agırlıklı şeyler ye
Kuzum koko iyi bebekler halen yoğun bakımdaymış
Bebekler küçük oldukları için 9 Aya kadar küvezde tamamlıcaklar zaten bildiğim kadarıyla parem. İyi olsunlardaKuzum koko iyi bebekler halen yoğun bakımdaymış
Kuzum kokom çıkıyor bugün evine bebekler kalıcak hastanede aynen dediğin gibi kuvozde kalırlar belli bir süre perim❤❤Bebekler küçük oldukları için 9 Aya kadar küvezde tamamlıcaklar zaten bildiğim kadarıyla parem. İyi olsunlarda
Evet parem hızla gecsin sürecte kavuşsunlarKuzum kokom çıkıyor bugün evine bebekler kalıcak hastanede aynen dediğin gibi kuvozde kalırlar belli bir süre perim❤❤