İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Vallahaa ben bile karıştırıyorumm hatta bugün neolduğunu bile bilmiyorim gece gündüz kamakarışıkk haldeyim
Yalnız degilmisim elcom
Kıyamam sana uyku duzenin kaçtı bebeyle gece gündüz karıştı kıyamam sana kuzummmmmm
Ayyy evettt var bundada bi hayırrr ugurlu gelir belkii boylede
İnşallah çiçeğim

Canimmm benimm olur öyle bende kendime güvenemedim dedim aaaa demekki yanılmışım dedim bir baktım Perşembe

bayaaaa hızlı yapmışım tinnoş 2 gün önden hemde hahajajajaah ay tövbeler olsun neden böyle oldu kafa milyonssss

Ah kuzum benim kafam dalmış ben bugün hep cuma sanmıştım o yüzden Tinnoşum daha bugün Perşembe

Olur öyle arada Linoşummmm azcık topikçe heyecann yaptıkkk adrenalın olduu iyi olduu kuzum

Helali hoş olsunnn çiçeğimmmmmm değişiklik olsun dediik haniii

Sen napiyosun selinimm nasil gidiyor
İyiyim kuzum elçom sen nasilsin bebeğim yabancı arkadaşım var oraya gittim geldim hamile 2 haftası var dedik doğum öncesi görüşelim
Benim yaz ayı yoğun geçiyor
Gezerek

Reactions: Jou
İyiyim kuzum elçom sen nasilsin bebeğim yabancı arkadaşım var oraya gittim geldim hamile 2 haftası var dedik doğum öncesi görüşelim
Benim yaz ayı yoğun geçiyor
Gezerek
Harika kuzumm böylesi daha iyi gez toz ohhh miss gibi vallahaa ben tıkılip kaldım eve
Bende iyiyim aynı emzir yatırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…