İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Günaydın yavrular günaydın canlar herkes nasıl gününüz güzel olsun bebisler :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

lopelope.gif

@ASSOSyal
Cookiie Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt coconatt
Jou Jou
@D u t

bir mucizee bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Saliha40 Saliha40
Lna16 Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
My_Moonlight06 My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
Ballikabak Ballikabak
Madammor Madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Laavinia
G Ü N A Y D I N G Ü Z E L L E R 💐

MssPARE MssPARE
Cookiie Cookiie
@ASSOSyal
Lna16 Lna16
Jou Jou
Fatmazell Fatmazell
bir mucizee bir mucizee
@ozo1907

Daha kim vardı isim isim etiket yapamadım ama kızlar herkese merhaba. biz çok şükür çıktık hastaneden. Buraya hiç bakamadım hastanede iken. Risk devam ediyor o yüzden süreci yatarak geçireceğim. ne kadar dayanırsak o zamana kadar bekleyip göreceğiz.

Allah hepinizden razı olsun dualar okumuş merak etmişsiniz. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. Evlat isteyene sağlıklı bir gebelikle hayırlısından evlat versin inşallah hepiniz aklımdaydınız🤗

bir mucizee bir mucizee kuzum dışarıdan okuyorsundur inşallah. Negatif haberini aldım üzülürüz ama yine ayağa kalkarız. Geçirdiğimiz her gün bizim için ayrı bir süreç. Bazen olmaması olmasından daha hayırlıdır. Ben ölümden döndüm test sonuçlarına göre. Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin önce sana can sonra canına can versin. Senin canın olmazsa başka herşey geçici. Bunları yazmak çok basit yaşamak çok zor en iyi şekilde bilirim ama bir an önce rutin hayatına devam edecek gücü bulursun inşallah dualarım seninle

Canımm çok Sevindim iyi olmana çok şükür, haberi alınca endişelendik hepimiz, ben bir de bilmiyordum kaç aylık hamile olduğunu iyice merak etmiştim neyseki evindesin bebekte yerinde İnshaAllah doğru zamanda kolayca bir doğumla kavuşursun bebeğine 🤲🏻🌺🥰

MssPARE MssPARE
Cookiie Cookiie
@ASSOSyal
Lna16 Lna16
Jou Jou
Fatmazell Fatmazell
bir mucizee bir mucizee
@ozo1907

Daha kim vardı isim isim etiket yapamadım ama kızlar herkese merhaba. biz çok şükür çıktık hastaneden. Buraya hiç bakamadım hastanede iken. Risk devam ediyor o yüzden süreci yatarak geçireceğim. ne kadar dayanırsak o zamana kadar bekleyip göreceğiz.

Allah hepinizden razı olsun dualar okumuş merak etmişsiniz. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. Evlat isteyene sağlıklı bir gebelikle hayırlısından evlat versin inşallah hepiniz aklımdaydınız🤗

bir mucizee bir mucizee kuzum dışarıdan okuyorsundur inşallah. Negatif haberini aldım üzülürüz ama yine ayağa kalkarız. Geçirdiğimiz her gün bizim için ayrı bir süreç. Bazen olmaması olmasından daha hayırlıdır. Ben ölümden döndüm test sonuçlarına göre. Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin önce sana can sonra canına can versin. Senin canın olmazsa başka herşey geçici. Bunları yazmak çok basit yaşamak çok zor en iyi şekilde bilirim ama bir an önce rutin hayatına devam edecek gücü bulursun inşallah dualarım seninle
Çok şükürr çok sevindim şuan iyi olmana canım inşaAllah sağlıkla kolaylıkla atlatırsın bu süreci Rabbim yardımcın olsun vaktinde ve sağlıkla gelsin miniğin ❤️

Iyiyim canım şükür sen nasılsın bitanem 💞💕🌸💞

Çok şükür kuzucum sen nasılsın :KK68:

Kuzum çok şükür elhamdülillah sen de iyisindir inşaAllah canımmm🥰🥰 bebiş taburcu oldu diye biliyorum esroştan haberleri alıyorum ben de pek giremiyorum da💖

Allah razı olsun kızlar iyiyim çok şükür Rabbim daha iyi günler nasib etsin hepimize Aminn 🤲🏻🥰🥰🌺🌺🌺🌺

Ben de öyle vallahi çok kısa girip çıkıyorum bazen nadir vaktim oluyor ya boyunca böyle olucak sanırım 😊

Canımm çok Sevindim iyi olmana çok şükür, haberi alınca endişelendik hepimiz, ben bir de bilmiyordum kaç aylık hamile olduğunu iyice merak etmiştim neyseki evindesin bebekte yerinde İnshaAllah doğru zamanda kolayca bir doğumla kavuşursun bebeğine 🤲🏻🌺🥰
Allah razı olsun canım benim inan dualarınızı hissettim 🤗 sen nasılsın kuzum?
şu an 23 haftadayız çok çok erken ama bakalım artık Allah biliyor ne kadar ilerleyecek neler yaşayacağız. İnşallah Rabbim kimseyi böyle sınamasın 🤲🏻

Çok şükürr çok sevindim şuan iyi olmana canım inşaAllah sağlıkla kolaylıkla atlatırsın bu süreci Rabbim yardımcın olsun vaktinde ve sağlıkla gelsin miniğin ❤️

Amin canım benim Rabbim senide hepimizi, sağlıkla sorunsuz kavuştursun bebeğine 🤲🏻🥰

X