- 27 Mart 2019
- 29.005
- 103.568
Günaydın paremmm
Günaydın canımm
Günaydın aşkoşkolar ❤Günaydın canım parişiimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın paremmm
Günaydın canımm
Günaydın aşkoşkolar ❤Günaydın canım parişiimmm
G Ü N A Y D I N G Ü Z E L L E RGünaydın yavrular günaydın canlar herkes nasıl gününüz güzel olsun bebisler
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
@D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
Ballikabak
Madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Laavinia
Günaydın güzel parem iyiiyim elhamdülillah sen nasılsınGünaydın yavrular günaydın canlar herkes nasıl gününüz güzel olsun bebisler
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
@D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
Ballikabak
Madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Laavinia
Paremmmmmmm canımmmm iyim çok şükür sen nasılsın ne yaptın daha iyisin İnshaAllahGünaydın yavrular günaydın canlar herkes nasıl gününüz güzel olsun bebisler
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
@D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
Ballikabak
Madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Laavinia
MssPARE
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cookiie
@ASSOSyal
Tiniminimavihanim
Lna16
Jou
Fatmazell
bir mucizee
@ozo1907
My_Moonlight06
Daha kim vardı isim isim etiket yapamadım ama kızlar herkese merhaba. biz çok şükür çıktık hastaneden. Buraya hiç bakamadım hastanede iken. Risk devam ediyor o yüzden süreci yatarak geçireceğim. ne kadar dayanırsak o zamana kadar bekleyip göreceğiz.
Allah hepinizden razı olsun dualar okumuş merak etmişsiniz. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. Evlat isteyene sağlıklı bir gebelikle hayırlısından evlat versin inşallah hepiniz aklımdaydınız
bir mucizee kuzum dışarıdan okuyorsundur inşallah. Negatif haberini aldım üzülürüz ama yine ayağa kalkarız. Geçirdiğimiz her gün bizim için ayrı bir süreç. Bazen olmaması olmasından daha hayırlıdır. Ben ölümden döndüm test sonuçlarına göre. Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin önce sana can sonra canına can versin. Senin canın olmazsa başka herşey geçici. Bunları yazmak çok basit yaşamak çok zor en iyi şekilde bilirim ama bir an önce rutin hayatına devam edecek gücü bulursun inşallah dualarım seninle
Iyiyim canım şükür sen nasılsın bitanemParemmmmmmm canımmmm iyim çok şükür sen nasılsın ne yaptın daha iyisin İnshaAllah
Sorunsuz bir hamilelik geciriyorum cok sükürAh canım ne güzel moral oldun bize . Şuan nasılsın
Çok şükür kuzucum sen nasılsınCanlarimmm sizler nasılsınız
Tiniminimavihanim Lna16 Fatmazell Ballikabak Saliha40
Bebitolar nasıl İnshaAllah herşey yolundadır Jou Catlak-kurabiye
Kurabiyemmm senin bebiş ne zaman gelicke eve sağlıkla inshallah
Kuzum çok şükür elhamdülillah sen de iyisindir inşaAllah canımmm bebiş taburcu oldu diye biliyorum esroştan haberleri alıyorum ben de pek giremiyorum daCanlarimmm sizler nasılsınız
Çok şükürr çok sevindim şuan iyi olmana canım inşaAllah sağlıkla kolaylıkla atlatırsın bu süreci Rabbim yardımcın olsun vaktinde ve sağlıkla gelsin miniğinMssPARE
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Cookiie
@ASSOSyal
Tiniminimavihanim
Lna16
Jou
Fatmazell
bir mucizee
@ozo1907
My_Moonlight06
Daha kim vardı isim isim etiket yapamadım ama kızlar herkese merhaba. biz çok şükür çıktık hastaneden. Buraya hiç bakamadım hastanede iken. Risk devam ediyor o yüzden süreci yatarak geçireceğim. ne kadar dayanırsak o zamana kadar bekleyip göreceğiz.
Allah hepinizden razı olsun dualar okumuş merak etmişsiniz. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. Evlat isteyene sağlıklı bir gebelikle hayırlısından evlat versin inşallah hepiniz aklımdaydınız
bir mucizee kuzum dışarıdan okuyorsundur inşallah. Negatif haberini aldım üzülürüz ama yine ayağa kalkarız. Geçirdiğimiz her gün bizim için ayrı bir süreç. Bazen olmaması olmasından daha hayırlıdır. Ben ölümden döndüm test sonuçlarına göre. Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin önce sana can sonra canına can versin. Senin canın olmazsa başka herşey geçici. Bunları yazmak çok basit yaşamak çok zor en iyi şekilde bilirim ama bir an önce rutin hayatına devam edecek gücü bulursun inşallah dualarım seninle
Iyiyim canım şükür sen nasılsın bitanem
Çok şükür kuzucum sen nasılsın
Kuzum çok şükür elhamdülillah sen de iyisindir inşaAllah canımmm bebiş taburcu oldu diye biliyorum esroştan haberleri alıyorum ben de pek giremiyorum da
MerhabaGünaydın yavrular günaydın canlar herkes nasıl gününüz güzel olsun bebisler
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
@D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
Ballikabak
Madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Laavinia
Benim beybitom boyna emziriyorum kuzu sarılikk olmasın diyeCanlarimmm sizler nasılsınız
Ellemiyorum perim keyfime bakıyorum şu anOlsun cocom bırak yapsınlar hiçbirşeyi elleme
Allah razı olsun canım benim inan dualarınızı hissettim sen nasılsın kuzum?Canımm çok Sevindim iyi olmana çok şükür, haberi alınca endişelendik hepimiz, ben bir de bilmiyordum kaç aylık hamile olduğunu iyice merak etmiştim neyseki evindesin bebekte yerinde İnshaAllah doğru zamanda kolayca bir doğumla kavuşursun bebeğine
Çok şükürr çok sevindim şuan iyi olmana canım inşaAllah sağlıkla kolaylıkla atlatırsın bu süreci Rabbim yardımcın olsun vaktinde ve sağlıkla gelsin miniğin
Oh mis gibiEllemiyorum perim keyfime bakıyorum şu an
Günaydın yavrular günaydın canlar herkes nasıl gününüz güzel olsun bebisler
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou