- 19 Kasım 2020
- 22.004
- 48.079
- 548
Sen yine duramaz gelirsinTaabbii tabiii kim ister başinı yiyenn bi kk lı kızı
Nasılsın kuzum herşey yolunda mi❤
bir mucizee naptın beybitoooo bugün dr a gidicektin sanki yanlış hatırlamıyorsam
Kızlar elhamdülillah keseyi gördük haftaya inşallah bebeği görürüz dedi dualarınızda beni de unutmayın olur muHayırlı cumalar parem
Aminn balım hayırlı güzel haberlerle gel. Bizi merakta bırakma yaz mutlaka
Değişen bir şey yok ama dur bakiyim deneyim benKızlar ben video ve Gif ekleyemiyorum. Nedennnnn
Sitede bir şeyler mi değişti şişi
Hu huu
Inşallah canım benim inşallah mübarek günKızlar elhamdülillah keseyi gördük haftaya inşallah bebeği görürüz dedi dualarınızda beni de unutmayın olur mu
Küçük küçük kanama alanları var dedi ama inşallah kapanır
Allah razı olsun parem çokca aminnnInşallah canım benim inşallah mübarek gün
Bebeği de görün saglikla kucaginiza alın❤❤
Bu benim civcivim mmKurbik sana ve mucizeye elcoya gelsin❤
O birsey değilll küçük kanamalar herkeste oluyo regl zamanının seyi zaten belli bi ilaç verdimi sana kanama icinKızlar elhamdülillah keseyi gördük haftaya inşallah bebeği görürüz dedi dualarınızda beni de unutmayın olur mu
Küçük küçük kanama alanları var dedi ama inşallah kapanır
Benim yumurta çatladı zaten gerekeni yaptıı sıra çatlaktaKurbik sana ve mucizeye elcoya gelsin❤
Her an olabilir kimbilir Allah bilirBenim yumurta çatladı zaten gerekeni yaptıı sıra çatlakta
Eeğeerr varsada bana söylemiyooorrrssaaaaağğğğHer an olabilir kimbilir Allah bilir
Progestan kullanıyorum kuzumO birsey değilll küçük kanamalar herkeste oluyo regl zamanının seyi zaten belli bi ilaç verdimi sana kanama icin
Hahahahaha kız sen rüyanda görürdünEeğeerr varsada bana söylemiyooorrrssaaaaağğğğ
Hadii bakalım kuzum şifa olsunProgestan kullanıyorum kuzum
Henüs göremedimmHahahahaha kız sen rüyanda görürdün
Gördüysen hamile
Sağolasın canım benim darısı en tez vakitte sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?