Lan milattan önce yazdıydım onu
Canım ameliyat oldum galiba. Geçmiş olsun nasılsın ameliyat nasıl geçtiİyiyim çok şükür kuzum bir iki güne daha iyi olucam drenler çıkınca
Pazartesi oldum canım çok şükür iyiyimCanım ameliyat oldum galiba. Geçmiş olsun nasılsın ameliyat nasıl geçti
Onu kaçırmışım
Yaa 4 buçuk saat mi baya uzun sürmüş canım ama çok şükür iyi geçmiş. Rabbım onunla geçmiş gitmiş etsin kuşum.Pazartesi oldum canım çok şükür iyiyimbiraz uzun sürmüş amaliyatim 4,5 saat ama bekledigimizden daha iyi geçmiş kuzum sen nasılsın
Pro niye kırmızı değilsin nereye gitti kurbikYaa 4 buçuk saat mi baya uzun sürmüş canım ama çok şükür iyi geçmiş. Rabbım onunla geçmiş gitmiş etsin kuşum.
Bende iyiyim canım oğlanla geçiyor günler. Bir telaş koşturmaca
Aminn cnm inşallahYaa 4 buçuk saat mi baya uzun sürmüş canım ama çok şükür iyi geçmiş. Rabbım onunla geçmiş gitmiş etsin kuşum.
Bende iyiyim canım oğlanla geçiyor günler. Bir telaş koşturmaca
Sorma pariş güncelleme gelmiş kurallaraPro niye kırmızı değilsin nereye gitti kurbik
Aminn canım benim hepimize inşallahAminn cnm inşallahmeme onarımı da yapıldı kuzum ondan uzun sürdü ayy ne güzel rabbim sağlıklı uzun ömürler versin bebisinede sanada kuzum
Hediye edilen üyelik nedir kiSorma pariş güncelleme gelmiş kurallarahediye edilen üyelikler iptal edilince proluk da tamamen gidiyormuş
Aman hediye edilen proluk yafHediye edilen üyelik nedir ki
Hayırlı cumalarrr
Hayırlı nurlu cumalar paremmmmm
Hayırlı cumalar parem
Hayırlı cumalar canım
Aminnn kuzum Aminnn hayırlı cumalar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?