Aşkommm özledimm yaa buralarıSeni sevmeyen gebersin
Amaa buyudulerr cok bal oldular yaaYa bak sende 1 tane bende 2 ben ne fışki yiyem
Catlakta geliyomus değişiyomuş ama daha var onun 3 ay olmadıHahahha kim olucak ortadan kaybolup gelen gadin
Canım ara ara geçiş dönemleri oluyo . Normal. Bol sabırlı olman lazım. Kendini onun yerine koymaya çalışarak tepki ver. Dünyayı tanımıyo seninle öğrwniyo❤ hepsi geçecek. Geçici bi dönemAşkommm özledimm yaa buraları
Bakma benimde psikolojim pek iyi değelll
Almiram beni cok üzüyo hattaçok üzülüyorum
Buara benle uyumak istiyo hep yatagini isterdi
Hepte annemlerin yüzünden gayet iyiydi ordada neolduysa oldu kızi uyuttum annemle halama dedimki kulağınız almirada olsun ben wc ye gideyim arada uyanır mız mız eder iyice dalar uykuya sonra nebileyim duymayacaklar
Anaa girmem çıkmamla bir oldu bi baktı kız yatağın köşesine gelmis beni arıyo çığlık kıyamet wc biraz uzaktaydı annemlerde duymamış ogunden sonra cpk hassaslaştı gece oda karanlıktı çok korktu sanırım hala yenemedi salayıp odaya gidiyorum yada başka yere ağlıyo gitme diye sanki bırakıp gittim onu şu 1bucuk haftadır böyle yaşıyorumyada denkmi geldi bilmiyorum ayrılık kaygısımı yaşıyo bilmiyorum annemden önce çokta iyiydi gülerdi bagırırdı ağlamazdı simdide diş çıksrdı 7ve 8ci diş ooyyy içimi döktüm bian uzun oldu biri beni aydınlatsın hiç böyle olmazdım
Bi de bana sorAmaa buyudulerr cok bal oldular yaa
Zeytin boy attı artık masaallahhBi de bana sor
He ya dili de uzadıZeytin boy attı artık masaallahh
Iyi barii geçici bi dönemse 18aya kadar süruyomuş sanırım hatta diyorum biyere gitmedim burdayım gösteriyorum mutfağa geliyorum salona gidiyorum burdayım sakinleştiriyorum bi görsen titriye titriye açıyo kollarını banaCanım ara ara geçiş dönemleri oluyo . Normal. Bol sabırlı olman lazım . Kendini onun yerine koymaya çalışarak tepki ver. Dünyayı tanımıyo seninle öğrwniyo❤ hepsi geçecek. Geçici bi dönem
Kıyamam yaaIyi barii geçici bi dönemse 18aya kadar süruyomuş sanırım hatta diyorum biyere gitmedim burdayım gösteriyorum mutfağa geliyorum salona gidiyorum burdayım sakinleştiriyorum bi görsen titriye titriye açıyo kollarını bana
Suss sussss ii cektin benden gene çekecen
Ne oldu kim kime ne yaptıCanın sağolsun be elçomgelen de senden gelsin napak başa gelen çekilir
Muciskom bu nick nerden çıktı, bize supriz mi yaptın senEyyy ruhhh
Geldiysen topik kapısına 3 kere vur
@Lna16
@Tiniminimavihanim
@Madammor
ASSOSyal
MssPARE
@Catlak-kurabiye
Jou
D u t
@BlackLight
@Minnosprenses
@Meral01
Kim oooEcrinn hu hu
YohhhMuciskom bu nick nerden çıktı, bize supriz mi yaptın sen
Kızimın ismi ecrin olcakti sonra o ara hep ecrin duydum heryere haberlerde falan koymadım baydıKim ooo
Yohhh
Süprüz deeel
Burda canımı sıktıla
Değişiklik olsun dedim
Gene mucikoyum
Bunu kim yazdı diye bön bön bakıyorumsüresi dolunca geri dönen
Yavrimmmmm beeeeöbüşek
Geçmiş olsun elçoGünaydınnnnn
Güne griple uyandık
Aynen güzel isimGünaydınnnnn
Güne griple uyandık
Kızimın ismi ecrin olcakti sonra o ara hep ecrin duydum heryere haberlerde falan koymadım baydı
Yavrimmmmm beeee
Geçmiş olsun elço
Aynen güzel isimben de kızım olsa hep Ayşegül koymak isterdim veya asel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?