- 19 Kasım 2020
- 22.015
- 48.099
- 548
Ne benzerlikİyiyim kuşum ya bu bayram sabrım sınanıyorenteresan bir bayram geçiyor
Hesabını kapattığını gördüm baya önce ama çok uzun durmazdır gelirdir diye düşündüm. Baya oldu gelmediNeden ki
Sevdiklerimiz gitmesin yaaHesabını kapattığını gördüm baya önce ama çok uzun durmazdır gelirdir diye düşündüm. Baya oldu gelmedi
Gelir heralde catlaksiz olmz
Sevdiklerimiz gitmesin yaa
Hadi inşallah parecimmKızlar gelicek ufak bi ara verdiçatlaklık yapıp yeni bilinmez bir nikle gelirse eğer top yekûn dövelim
Hepimiz de bi telaş var inşallah herşey yoluna girer hepimizin telaşı düzelirse yeniden eski halleimize döneriz bol muhabbet bol sohbet bol çılgınlık❤
ParemKızlar herkes iyimi bi ses verin hele hu hu ❤❤⚘
İyiyim canım sen nasılsın. He profilim de sıfırlanmış yazdım kazen ağabeyimedutüm hoşgeldin
Bitanem nasılsın canım
Pro gitmiş mi
Ya dut tatlı dut agabeyimeymisİyiyim canım sen nasılsın. He profilim de sıfırlanmış yazdım kazen ağabeyime
Paremmmm iş güç yoğunluk çiçeğimm sen de iyisin inşAllah bitanemmKızlar herkes iyimi bi ses verin hele hu hu ❤❤⚘
Iyiyim kuzum şükürler olsunParemmmm iş güç yoğunluk çiçeğimm sen de iyisin inşAllah bitanemm
Aa hoş geldinİyiyim canım sen nasılsın. He profilim de sıfırlanmış yazdım kazen ağabeyime
Hoş buldum bebeğim❤Aa hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?