- 28 Haziran 2011
- 61.277
- 153.926
- 898
Yok bebişim gelen giden yokta topikte tüm örgüleri tamamliyciimm baksana herkesten bişey istiyom ama bebe yokÖrmem miiiiiiiiğğğğğ
Yoksa geliyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bebişim gelen giden yokta topikte tüm örgüleri tamamliyciimm baksana herkesten bişey istiyom ama bebe yokÖrmem miiiiiiiiğğğğğ
Yoksa geliyor mu
Anam bacım sen doğur yeterki örgü patik yelek gurban olsunYok bebişim gelen giden yokta topikte tüm örgüleri tamamliyciimm baksana herkesten bişey istiyom ama bebe yok
Oyy canım mucişkom yaaa, rabbim verirse olur inşallah kim için yapıyorsun ona göre söyliyimAnam bacım sen doğur yeterki örgü patik yelek gurban olsun
Güzel mi bu model sosyalim yelek için çok mu aralıklı sence
Kendim için kuzumOyy canım mucişkom yaaa, rabbim verirse olur inşallah kim için yapıyorsun ona göre söyliyim
Tmm o zaman olur kuzum, şık durur modeli guzel gule güle giy inş canım mucişkomKendim için kuzum
Sağolasın bal böreğimTmm o zaman olur kuzum, şık durur modeli guzel gule güle giy inş canım mucişkom
Gel bitanemmm Linoşda iyi görüşüyoruz. 3 ayların dönüşü ile oda gelecek buralara galiba gelinde tamamlanalımOyy kıyamam iyi uykular tinim zaman zaman gelirim artık canım Lna nasıl?
MssPARE
@Masal_Perisi
Minnosprenses
ASSOSyal
Cookiie
@D U T
@Jou
Meral01
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Lna16
Günaydın güzeller sabah enerjiniz benden gelsin isimler mi değişmiş nolmuş
Hoşbuldum perim canım benim nasılsın neler yapıyorsunNe güzel bir gün ne güzel cocom gelmiş hoşgelmiş
Duygular karşılıklı sosyalim biraz zaman iyi geliyor insana. O sebeple gelmedim buralara. Hepinizi iyi gördüm sanki buna da çok sevindimKuzucum nerelerdesin valla özledik minnoş sayesinde gorer olduk
Hoşbuldum balımHoş geldin bitanemmm
İnşallah balım onunda zamana ihtiyacı var bomba gibi gelecektir eminimGel bitanemmm Linoşda iyi görüşüyoruz. 3 ayların dönüşü ile oda gelecek buralara galiba gelinde tamamlanalım
Bildirim gelmemesine beğenmedim attım şekerimBu bildirim gelmedi yaaaa
Çok şükür cocoommm,sende hep iyi ol inş balHoşbuldum perim canım benim nasılsın neler yapıyorsun
Duygular karşılıklı sosyalim biraz zaman iyi geliyor insana. O sebeple gelmedim buralara. Hepinizi iyi gördüm sanki buna da çok sevindim
Hoşbuldum balım
İyiyim çok şükür canım evde bir o yana bir bu yana yuvarlanıyorum karantinadayım da sen nasılsın neler yapıyorsunHoşbuldum perim canım benim nasılsın neler yapıyorsun
Duygular karşılıklı sosyalim biraz zaman iyi geliyor insana. O sebeple gelmedim buralara. Hepinizi iyi gördüm sanki buna da çok sevindim
Hoşbuldum balım
Hep birlikte iyi olalım inşallah sosyalim Allah ağlatmasınÇok şükür cocoommm,sende hep iyi ol inş bal
Aaa kız virüs mü oldun ne karantinası bitmedi mi o illet be iyiyim kuzum bende bir evde bir dışarıda ömürden gidiyor işte hepİyiyim çok şükür canım evde bir o yana bir bu yana yuvarlanıyorum karantinadayım da sen nasılsın neler yapıyorsun
Biz bitti sanıyorduk gerü hatırlattı kendisini canım valla olmuşum griptim ama virüsmüşümHep birlikte iyi olalım inşallah sosyalim Allah ağlatmasın
Aaa kız virüs mü oldun ne karantinası bitmedi mi o illet be iyiyim kuzum bende bir evde bir dışarıda ömürden gidiyor işte hep
Bitsin artık bu hasret kuzummHoşbuldum perim canım benim nasılsın neler yapıyorsun
Hoşbuldum balım
Amin canım benim çok geçmiş olsun tekrar gelmesin defolsun tamamenBiz bitti sanıyorduk gerü hatırlattı kendisini canım valla olmuşum griptim ama virüsmüşüm
Şükür bugünümüze cocom rabbim aratmasınn
Hayırlısıyla bitti balım vakit buldukça gelirim ilk adımı attım yaBitsin artık bu hasret kuzumm
Amin cocom inşallahAmin canım benim çok geçmiş olsun tekrar gelmesin defolsun tamamen
Hayırlısıyla bitti balım vakit buldukça gelirim ilk adımı attım ya