• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok bebişim gelen giden yokta🤣 topikte tüm örgüleri tamamliyciimm baksana herkesten bişey istiyom ama bebe yok🤣🤣
Anam bacım sen doğur yeterki örgü patik yelek gurban olsun 🤤
Güzel mi bu model sosyalim yelek için çok mu aralıklı sence

Hoşbuldum perim canım benim 🤗❤️🌺 nasılsın neler yapıyorsun 🥰

Duygular karşılıklı sosyalim biraz zaman iyi geliyor insana. O sebeple gelmedim buralara. Hepinizi iyi gördüm sanki buna da çok sevindim❤️🥰🌺😍🤗😘😘

Hoşbuldum balım 🌺❤️😘
İyiyim çok şükür canım evde bir o yana bir bu yana yuvarlanıyorum karantinadayım da 😅😅 sen nasılsın neler yapıyorsun 🥰

Çok şükür cocoommm,sende hep iyi ol inş bal🤩😍🥰🍒🍒🍒😘
Hep birlikte iyi olalım inşallah sosyalim Allah ağlatmasın 🤲🏻❤️🥰

İyiyim çok şükür canım evde bir o yana bir bu yana yuvarlanıyorum karantinadayım da 😅😅 sen nasılsın neler yapıyorsun 🥰
Aaa kız virüs mü oldun ne karantinası bitmedi mi o illet be 🤦🏻‍♀️ iyiyim kuzum bende bir evde bir dışarıda ömürden gidiyor işte hep 😂🥰

Hep birlikte iyi olalım inşallah sosyalim Allah ağlatmasın 🤲🏻❤️🥰

Aaa kız virüs mü oldun ne karantinası bitmedi mi o illet be 🤦🏻‍♀️ iyiyim kuzum bende bir evde bir dışarıda ömürden gidiyor işte hep 😂🥰
Biz bitti sanıyorduk gerü hatırlattı kendisini canım valla olmuşum griptim ama virüsmüşüm😬
Şükür bugünümüze cocom rabbim aratmasınn🤲🏼

Hoşbuldum perim canım benim 🤗❤️🌺 nasılsın neler yapıyorsun 🥰

Duygular karşılıklı sosyalim biraz zaman iyi geliyor insana. O sebeple gelmedim buralara. Hepinizi iyi gördüm sanki buna da çok sevindim❤️🥰🌺😍🤗😘😘

Hoşbuldum balım 🌺❤️😘
Bitsin artık bu hasret 🙏🥰💕🌺🌺 kuzumm

Biz bitti sanıyorduk gerü hatırlattı kendisini canım valla olmuşum griptim ama virüsmüşüm😬
Şükür bugünümüze cocom rabbim aratmasınn🤲🏼
Amin canım benim çok geçmiş olsun tekrar gelmesin defolsun tamamen 🤲🏻🥺

Bitsin artık bu hasret 🙏🥰💕🌺🌺 kuzumm
Hayırlısıyla bitti balım vakit buldukça gelirim ilk adımı attım ya🤭 🌺❤️🤗😘😘😘

Back