Aminnn bebeğim oyyy peremm iyi ki varsın sende çok özelsin bitanemmm rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah kuzum

Yaa ne güzel dökülmüş geneee güzel kalbisindennn paremmm beniimmsende beniimm kıymetlimsinnmm iyikii varsın her zaman yan yana olacağız inşAllah mutlu seneler

Cookiie perim ya covid misin nasıl olacak işlem peki. İptal ederler galiba

Öyleymiş canım ben de yeni gördüm Cookiie
Aa bende size haber etmeye gelmiştim etiketler gelmemişti bana. Kızlar malesef şaşkınım ya pozitif çıktım durdum durdum bu ayda covid olcağım tuttu. Şimdi ilaçları progestan falan kullanıyordum ya. bıraktım adet olurmuyum kısa sürede sizce. Normalde olamıyordum cünkü biliyorsunuz
Ahh covid mi olmuşşş perişimmm kurabiyemmm

Ah canım ya nasip diyelim kuzum inşallah seni mucizene kavuştursun da varsın diğer ay olsun
Normal adet günün ne zaman canım
Ya bu ilaçlarla iyice karışıyor düzen hiç belli olmuyor ki

Ah canım ya nasip diyelim kuzum inşallah seni mucizene kavuştursun da varsın diğer ay olsun
Normal adet günün ne zaman canım
Ya bu ilaçlarla iyice karışıyor düzen hiç belli olmuyor ki
Normal bir düzenim olmadığından canım malesef düzensizlik çok yaşıyorum. Geçen aylarda gelmediği zamanlar doktor progestan içerikli söktürücü vermişti hep duphaston falan. O yüzden şimdide hem progestan içerikli fitil hemde progestan dex kullandım ya iğne 4 gün o yüzden olurum belki 1 haftaya diye düşünüyorum ama

İnşallah dediğin gibi olur canım bende yeni evlendiğimde progestan kullanmıştım şimdi sen diyince hatırladım düzenli olmuştu. İnşallah çabucak gelir de yenide başlarsınız.
Senin durumun nasıl iyi misin ağrı sızı var mı

Ben iyiyim kurabiyem 3 4 gündür gayet iyiyim hatta arada sırada geniz baş ağrısı oluyor ama başka birşeyim yok o yüzden şaşırdım çıkmasına normal şartlarda 5 günde bitiyor diye biliyorum benim test verdiğim gün 8 belkide 9. Günü falandı hastalığımın. Çok entresan ya. Şimdi tekrar test vericem adet olunca. Negatif görünce adetle başlarız hemen dedi hemşire

Canım çok geçmiş olsun vardır bunda da bi hikmet.

Teşekkür ederim dutum. Aynen öyle rabbim neylerse güzel eyler var birşey erteleniyor sürekli
Böyle zamanlarda hep şey gelir aklıma. Nefsimize ağır gelen hakkımıza hayırlı olandır. Biz bilmeden üzülürüz. Bak gör geç olacak ama allahın izniyle en güzel haliyle olacak

Şuan adı anılmıyor ama milletin çoğu yine covid o zaman
O testler de neye göre negatif neye göre pozitif hiç anlamıyorum
Karantina falan var mı eskisi gibi

Şuan adı anılmıyor ama milletin çoğu yine covid o zaman
O testler de neye göre negatif neye göre pozitif hiç anlamıyorum
Karantina falan var mı eskisi gibi
Bugün aradı karantina falannbirşeuler dedi ama inan hiç hatırlamıyorum o an tedavinin iptal olacağını düşünüyordum. İşte gelmicez dedi zaten ilaç verilmiyor artık parol falan kullabilşrsin dedi. Çalışıyorsan rapor yazalım dedi yok dedim. Eşim negatif mesela

Cookiie perişim çok geçmiş olsunn çiçeğim.İnşallah en kısa zamanda geçerde hemencik transferin gerçekleşir.

Ben geliyorumm siz yoksunuz siz geliyorsunuz ben yokum zalimm yerel saat farkı

Hadii tatlı rüyalar kızlarımmm Allah rahatlık versiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…