Ya bende öyleyim ama hele bu ara melek mossodan sabahcı kahvesine taktım. Ne zaman bıkcam bakalımHahhatakılıyor ya
Bide kız benim şöyle bir huyum var. Kafamın içinde başlıyor diyelim bir şarkı sözü onu dinleyene kadar gitmiyordinliyorum bıkana kadar falan sonra geçiyor
Bana da el at kız değişelim nickiSarhoştum hatırlamıyorumhep bu parişin yüzünden oldu ona nick ararken kendimi periler diyarında buldum
Hep böyle masum ol yaramazlik yapıp çıkıntı olma
Pare hanımHep böyle masum ol yaramazlik yapıp çıkıntı olma
Coo hanımTerbiyesizlik yapmaa
AŞkilateemmmmmmmCoo hanım
bu saatte patates kızartıp yemenin günası nedir bitenemAŞkilateemmmmmmm
Hemen açıyorummmmm kurabiyemmm pilav yapıyorum bir yandan tempo tutuyorummmm
Benim iki gündür dilimde bu şarkı. Alın dinleyin sizinde dilinize takılsın
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Jou
@D U T
@bir mucizee
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@ozo1907
@MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01
@Black Light
Queen Teyze
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
Bu kadın sanki her an biirini dövecek gibi geliyor bana perişimmmCatlak-kurabiye
Buda benden olsun kurabiyem ama tüm arkadaşlarıma benden olsunda ben etiket beceremıyorum sen yapıştırsana altına şunun
Aaaa hiç öyle hissetmedim dur birde öyle hissederek dinliyümBu kadın sanki her an biirini dövecek gibi geliyor bana perişimmm
Sezen ablamdan sonra bunu dinlicemm
Amaaannn yee can boğazdan gelirr ben de sarma yediimmmbu saatte patates kızartıp yemenin günası nedir bitenem
Ay çok canım çekti ya ama üşeniyorumdaAmaaannn yee can boğazdan gelirr ben de sarma yediimmmkışın yiyelim şu marttan sonra ağzını kapa
SarmayamıAy çok canım çekti ya ama üşeniyorumda
Sarma bugün komşumda yedim ama 3 tanecik. Kaynanamda yapmıştır yarın ondada yerimSarmayamı
Ayyy manyak çiktı bukadınkadın eskitti bile canm
Iyi yaptin kuzumm bigünden neolur patatessSarma bugün komşumda yedim ama 3 tanecik. Kaynanamda yapmıştır yarın ondada yerimpatates kızartması çekti kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?