- 20 Aralık 2020
- 17.146
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.199
- 548
Hee en kötü birine veririm pek çirki in oldu ön yaka kısmıHahahahaha kendin giy gitsinbenim batıklar bitti şimdi kız yigene başladım batık
Yav kırbikim çok beceriksizim çuval gibi olmuş omuzlar pot oluyo hep yaka kısmı kesme yerleri çok belli oluyoHahah yirim seni yasökme de kendin giyin bari
Çoh gözel olmş ppari
Ben gördüm bile eheheh pek ev karısıyız işte ne gözelAy mucizem sende kazak örüyorsun bende batık örüyorum seni etiket etmeyi unutmusumbir mucizee
Kendi halimiz de yine ne var bize canom bunu bile yapmayan varHee en kötü birine veririm pek çirki in oldu ön yaka kısmı
Yav kırbikim çok beceriksizim çuval gibi olmuş omuzlar pot oluyo hep yaka kısmı kesme yerleri çok belli oluyo
Çoh gözel olmş ppari
Ben gördüm bile eheheh pek ev karısıyız işte ne gözel
Hee dimiii mesela dedim ki eltoşumla geçen gün dedim pot oluyo omuzu yeleği dikine net Bi video da yok bilemedim Bi türlüKendi halimiz de yine ne var bize canom bunu bile yapmayan var❣
He gi ne diyor diyorumHee dimiii mesela dedim ki eltoşumla geçen gün dedim pot oluyo omuzu yeleği dikine net Bi video da yok bilemedim Bi türlü
Dedi ki abla ben de var bi kaç tane getireyim Bi bak
Getirdi hepsi de tığ işi benimki şiş işi olmadı ikisi farklı
Annesi yapmış hepsini de ne güzel
Benim çeyizimde hiç yeleği yokanneciğim yaşı yerinde yapamazdı öyle şeyleri ama o da paspas falan yaptı bir sürü yatak yastık kattı napsın elinden geldiğince Allah razı olsun anacmdan
Konuyu da buraya nası bağladıysam
Kim ne yapmiy lanKendi halimiz de yine ne var bize canom bunu bile yapmayan var❣
Aynen kuzum onun yatak yastık işi yok ehehehe benimki yığılıHe gi ne diyor diyorum
Oyyy anneciginin ellerine sağlık ❣❣❣eltosun anası da senin annenin yaptığını yapmamıştır
Boşver kız resim çek bi at bakem neresi olmadı yakanın
Üstüne alındın bence sen süper Bi ören bayansın ehehehehKim ne yapmiy lankime gitti bu laf
Hadi inşallah hayırlı haberler ileİnşallah kuzum cok sağol
3 4 gün sonra regl olucam onunla başlayacağız işte
Yok ben beceremem örgü işiniÜstüne alındın bence sen süper Bi ören bayansın eheheheh
Oyyy kuzumGünaydınnnnnnn kurabiyemmmm
Aynı bu kedi gibiyimmmm regl sancılarıyla yatağa bütünleştim
Meralimmmmm günaydınn
O genel konuştu bacm burdan birine niye desinYok ben beceremem örgü işini
Üstüme de alınmadım kime gitti diye merak ettim. Üstüme alınsam burdan sormam direk niye bana bele desin diye yapışırım yakasına
HayırlısıO genel konuştu bacm burdan birine niye desin
Şey gibi sen sarma sararsın mesela yumurta kırmayı bilmeyenler var gibi denir ya onun gibi
Sökme gı kendine yap bunu ne güzel olmuş işte
Kız muci açılmıyor fotiiibir mucizee
Iııııhh Kocam giyecekSökme gı kendine yap bunu ne güzel olmuş işte
Kız özelden tam Bi foto atsana bacım bakalım istişare edelim. Pariş anlar örgü işinden. Bende eh işteIııııhh Kocam giyecek
Ya kuzum cok teşekkür ederimkaramel Latte canımm çook sevindim
İnşallah sana tez vakitte can kan olsunnn.
Pozitif haberini almayı Rabbim nasip etsiin çiçeğiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?