Hahahahaha kendin giy gitsin benim batıklar bitti şimdi kız yigene başladım batık
Hee en kötü birine veririm pek çirki in oldu ön yaka kısmı
Hahah yirim seni ya sökme de kendin giyin bari
Yav kırbikim çok beceriksizim çuval gibi olmuş omuzlar pot oluyo hep yaka kısmı kesme yerleri çok belli oluyo
Pembis olan kız yeğenime ❣❣❣❣bordo erkek yigenimeEki Görüntüle 3182560 Eki Görüntüle 3182559
Çoh gözel olmş ppari
Ay mucizem sende kazak örüyorsun bende batık örüyorum seni etiket etmeyi unutmusum bir mucizee
Ben gördüm bile eheheh pek ev karısıyız işte ne gözel

Kendi halimiz de yine ne var bize canom bunu bile yapmayan var

Kendi halimiz de yine ne var bize canom bunu bile yapmayan var
Hee dimiii mesela dedim ki eltoşumla geçen gün dedim pot oluyo omuzu yeleği dikine net Bi video da yok bilemedim Bi türlü
Dedi ki abla ben de var bi kaç tane getireyim Bi bak
Getirdi hepsi de tığ işi benimki şiş işi olmadı ikisi farklı
Annesi yapmış hepsini de ne güzel

Benim çeyizimde hiç yeleği yok anneciğim yaşı yerinde yapamazdı öyle şeyleri ama o da paspas falan yaptı bir sürü yatak yastık kattı napsın elinden geldiğince Allah razı olsun anacmdan

Konuyu da buraya nası bağladıysam

He gi ne diyor diyorum

Oyyy anneciginin ellerine sağlık ❣❣❣eltosun anası da senin annenin yaptığını yapmamıştır

Boşver kız resim çek bi at bakem neresi olmadı yakanın

He gi ne diyor diyorum

Oyyy anneciginin ellerine sağlık ❣❣❣eltosun anası da senin annenin yaptığını yapmamıştır

Boşver kız resim çek bi at bakem neresi olmadı yakanın
Aynen kuzum onun yatak yastık işi yok ehehehe benimki yığılı
Yastık yorgan iyi hoş gerekli de Bi minder var 3 tane eşşek ölüsü gibi kalkmaz kıpırdamaz nolcak onlar bilmem bissürü de köşebaşı var bi hale yola koymak lazm kullanılmjyo

Üstüne alındın bence sen süper Bi ören bayansın eheheheh
Yok ben beceremem örgü işini
Üstüme de alınmadım kime gitti diye merak ettim. Üstüme alınsam burdan sormam direk niye bana bele desin diye yapışırım yakasına

Yok ben beceremem örgü işini
Üstüme de alınmadım kime gitti diye merak ettim. Üstüme alınsam burdan sormam direk niye bana bele desin diye yapışırım yakasına
O genel konuştu bacm burdan birine niye desin
Şey gibi sen sarma sararsın mesela yumurta kırmayı bilmeyenler var gibi denir ya onun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…