Tuz ve kolonya kuzum sonra veriyorsun ateşiTarif ateş ediiyyiio yanındaki ateşi neyle yaptın kuzum gerçi ben öyle bir gösteri yapmaya kalksam evi yakarım kesin
Hayirli cumalar
Cancazim cümleten hayırlı cumalar
Yumşaktı baya ama bence de değildir. Cünkü herkesin bayıla bayıla yediği şey bu olamaz dedim benSen ham olandan yemişsintam olgun olan bal gibi olur
Ya tadı bana garip geldi çok bir tadı yok gibiydi ama dutun dediği gibi bence benim yediğim iyi değildi gibiBende severim ya güzel oluyor ama bizimkiler sevmiyor o ne diyorlar ezilmiş şeyi yiyin
Uuuu beybi o zaman bayılacaksınZaten bayılırım öyle cedarlı kaşarlı bol peynirli şeylere sosyalimeminim çok lezzetli
Bende hiç sevmiyorumYa tadı bana garip geldi çok bir tadı yok gibiydi ama dutun dediği gibi bence benim yediğim iyi değildi gibi
+1Nebileyim brn kafamda kurdum rahat yiyemedim birde pek tadı yoktu ya ağzımı uyuşturdu böylemi oluyor
Baya tatlıdır oysa aynen olgun değildi demek senin yediğinYa tadı bana garip geldi çok bir tadı yok gibiydi ama dutun dediği gibi bence benim yediğim iyi değildi gibi
Ayyy aynı benOlgunken yedim. Ama ağzım dilim bir tuhaf oldu tadıda çokta şey değildi benim yediğimdemi normal değildi acababirde ben onu kestim içi minik minik siyahlıydı o siyahlar kurtmu diye hep dikkat ettim
Ben bayılırım mm m m m mKız herkes bayılıyor onu yerken ben sevemedim ya nesi güzel onun
Bilmiyorum ki ama duydum aynen poşetleyip atıyorlardır bilemedim
Bi bakim ona ben paremBilmiyorum ki ama duydum aynen poşetleyip atıyorlardır bilemedim
Hahah aman dikkat kızTuz ve kolonya kuzum sonra veriyorsun ateşikolonyayi fazla dökünce ateş fazla yükseliyor bi ara yanıyorum sandım
Abooovv tırstımmHe hee ne dimezsin ahanda böyleyim
HahhaAbooovv tırstımm
Haftasonu yada önümüzdeki hafta deniyimUuuu beybi o zaman bayılacaksın
Sana nasıl geliyor sosyalim tadını nasıl alıyorsunBende hiç sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?