tosuncugu profil yapmışsın
Bana gıcıklığına yaptı beni sınır etmek derdi
Hasta olanlara geçmiş olsun Rabbim şifa versin takviye biseyler yapın canlar zor geçiyor bizim 2 hafta oldu daha arada öksürük var
Çok geçmiş olsun
Baya ağır geçiyormuş
Şükür geçmiş sizin bir dahabyasatmasin inşallah yaradanim

Evet ya kıyamam onlara dua bölümün de bak bebek var Allah korusun minnacık canlar nasıl dayansınlar
İçim gitti gördüm canım çok zor yoğun bakım günleri Rabbim şifa versin böyle şeyler görünce kötü oluyorum bizim hastane süreci aklıma geliyor inşallah bir an evvel kavuşurlar

Oyyy onun akan burnunu yirim yaaa kıyamam oyy minnakimmm kıyamam offf allahim hastalık vermesin kuzumaaa
Vallahaa kuzumm pek nazli burnundann 1bucuk saattir uyuyo neysekii oyle çok şey değill gıcık bi öksürmesi var ilerlemesin diye 5te randevumuz var bugün dr a gidicezz benden geçti ona grip cok çabuk bulaştırıyor

Vallahaa kuzumm pek nazli burnundann 1bucuk saattir uyuyo neysekii oyle çok şey değill gıcık bi öksürmesi var ilerlemesin diye 5te randevumuz var bugün dr a gidicezz benden geçti ona grip cok çabuk bulaştırıyor
Ahh kuzusuu senin kendine çok dikkat etmen lazım çok çabuk iyileşin inş,hiç kıyamam

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…