- 19 Kasım 2020
- 22.046
- 48.142
- 548
Anında sal gitsin en iyisi kurbisim,gece düşünmek zorunda kalmazsinHellööğğ bebeyimher gece öyleyim tam dalcam. Off neden orada şunu dedim neden bunu yaptım vs vs.
İş gereğiBen acaba kelepçeyi nerden aldılar diye merak ettim
Bana gıcıklığına yaptı beni sınır etmek derditosuncugu profil yapmışsın
Çok geçmiş olsunHasta olanlara geçmiş olsun Rabbim şifa versin takviye biseyler yapın canlar zor geçiyor bizim 2 hafta oldu daha arada öksürük var
Him dayak olayi iyi fikirmiş him aklima hic gelmedi yaramazlık yaparsa coplayimKız benim gözümde canlanan sahneye bakadam kelepçeli anahtar yok saliş kocayı tokatlıyor senin başının altından çıktı bunlar. Al işte kaldın öyle oh olsun çat pat küt Saliha40
Amin canım teşekkür ederim büyükler bir şekilde idare ediyor ama bebekler hasta olmasınBana gıcıklığına yaptı beni sınır etmek derdi
Çok geçmiş olsun
Baya ağır geçiyormuş
Şükür geçmiş sizin bir dahabyasatmasin inşallah yaradanim
Salis anam.sen ne yaşıyın kuzumHim dayak olayi iyi fikirmiş him aklima hic gelmedi yaramazlık yaparsa coplayim
Evet ya kıyamam onlara dua bölümün de bak bebek var Allah korusun minnacık canlar nasıl dayansınlarAmin canım teşekkür ederim büyükler bir şekilde idare ediyor ama bebekler hasta olmasın
İçim gitti gördüm canım çok zor yoğun bakım günleri Rabbim şifa versin böyle şeyler görünce kötü oluyorum bizim hastane süreci aklıma geliyor inşallah bir an evvel kavuşurlarEvet ya kıyamam onlara dua bölümün de bak bebek var Allah korusun minnacık canlar nasıl dayansınlar
Seni gördükce köfte geliyor aklımaaAnında sal gitsin en iyisi kurbisim,gece düşünmek zorunda kalmazsin
Inşallah rabbim şifa versin bir an evvelİçim gitti gördüm canım çok zor yoğun bakım günleri Rabbim şifa versin böyle şeyler görünce kötü oluyorum bizim hastane süreci aklıma geliyor inşallah bir an evvel kavuşurlar
En iyi dayak yolu dil ile dovmektir unutma pare.Salis anam.sen ne yaşıyın kuzum
Rahat bırak adamı
Askokuskaaammm yerim seniii,benimde almiş geliyooooSeni gördükce köfte geliyor aklımaa
Ooyyyy almişinn sümüklü oldu teyzoşiiiiAskokuskaaammm yerim seniii,benimde almiş geliyoooo
Oyyy onun akan burnunu yirim yaaa kıyamamOoyyyy almişinn sümüklü oldu teyzoşiiii
Vallahaa kuzumm pek nazli burnundann 1bucuk saattir uyuyo neysekii oyle çok şey değill gıcık bi öksürmesi var ilerlemesin diye 5te randevumuz var bugün dr a gidicezz benden geçti ona grip cok çabuk bulaştırıyorOyyy onun akan burnunu yirim yaaa kıyamamoyy minnakimmm kıyamam offf allahim hastalık vermesin kuzumaaa
Ahh kuzusuu senin kendine çok dikkat etmen lazımVallahaa kuzumm pek nazli burnundann 1bucuk saattir uyuyo neysekii oyle çok şey değill gıcık bi öksürmesi var ilerlemesin diye 5te randevumuz var bugün dr a gidicezz benden geçti ona grip cok çabuk bulaştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?