Biz hastaydık caney ya. Ailece şu salgına yakalandık yeni yeni geçiyor işte öksürük kaldı bir tek. Aman dikkat et hastaneye giderken. Maske falan tak
Ayy geçmiş olsun canım ya valla bende birkaö gündür başım ağrıyo halsizim ama tam olarak birşeyim yok şükür şimdilik. Çok zor diyorlar bu yeni hastalığada

Ayy geçmiş olsun canım ya valla bende birkaö gündür başım ağrıyo halsizim ama tam olarak birşeyim yok şükür şimdilik. Çok zor diyorlar bu yeni hastalığada
Aynen canım yine biz iyi atlattık ama cidden çok zormuş. Mandalina portakal falan tüket vitamin olur iyi gelir. Covid zıkkımınun varyantı mıdır nedir oğlandan çok korktum da şükür iyi ama bu defa da hiç durmuyor yeni dhuy kaldı

Evet parem üzüldüm ya yine pisi pisine katliam az biriyle polemik tartışma olsun adım adım seni takip edip en ufak bir şeyde hemen şikayet ediyor. Sonrası katliam bişe Dicem de neyse
Şuan bizde takipte olabiliriz
Altta 8 kişi var
Aynen taktılar mi takıyorlar ne geçtiyse ellerine neyse susalım çünkü çok fazla şey var söylenecek

Şuan bizde takipte olabiliriz
Altta 8 kişi var
Aynen taktılar mi takıyorlar ne geçtiyse ellerine neyse susalım çünkü çok fazla şey var söylenecek
Valla sinir oluyorum öylelerine ya takıntı bu başka bir şey değil. Hayır kızlar da kendi hallerinde insalar ya sürekli tartışma çıkaran sürekli polemiğw giren tipler olsa hadi neyse Dicem valla çok üzüldüm

çok şükür ağırlaşmamışsınız canım sizde yiyin bol bol. Ağlıyormy huzurmu yavrum

çok şükür ağırlaşmamışsınız canım sizde yiyin bol bol. Ağlıyormy huzurmu yavrum
Aynen canım aldırdım eşime bağışıklığı güçlü tutmak lazım. Perim ya hani hatırlıyor musun ben transfer zamano polen falan almıştım. Bozulmamıltır dimi o. Arada birer kaşık yesek diyorum

Cok sukur kuzum. 1 haftadir agrilarla sancilarla ugrasiyorum ama dayanmaya calisiyorum kuzum bi geliyo bi anda da gidiyo neye ugradigimi sasiriyorumsen nasilsin canim
Yalancı sancılardır ama sen yine de dikkat et canım benim. Tinnoma sor ağrı şeklini bol bol dinlen vaktinde zamanında sağlıkla gelsin minnoş
Bizde daha iyiyiz kuzum

1 sene oldu dimi kurabşyem. Son kullanma tarihi geömediyse bozulmamıştır bence bir bak kokusunda tadında bir anormallik varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…