Heeeeee ayyy bilmiyordum birdaha başını okumadan konuya dan diye dalmamBal böceğinin sözünü yazmıştım kız ayıplı mı o şarkı
Hayal gücünü çalıştır
Sonrada batırırım iğneyi ahahahhah
Hahah valla bende batırırım iğneyi diyince farklı şeyler düşünüyorumAyıplı şeylere çalışıyor öyle gece mece diyince
Ahahah biz bizeyiz birşey olmaz dal gitsinHeeeeee ayyy bilmiyordum birdaha başını okumadan konuya dan diye dalmam
Orası benimde aklımla oynuyor kurabiyemHahah valla bende batırırım iğneyi diyince farklı şeyler düşünüyorum
Ben o şarkınınnsözlerini pek bilmiyormuşumHahah valla bende batırırım iğneyi diyince farklı şeyler düşünüyorum
Daldım gitti vallaAhahah biz bizeyiz birşey olmaz dal gitsin
Orası benimde aklımla oynuyor kurabiyem
Bugün gitmedim yarın kaldığım yerden devam canımEv hanımı modundaysan coook güzel hızlı geçer canım amma çalışansan o ayrı o mod başka o mod başka
Valla önce koynuna girip sonra iğne diyince işteAhahah biz bizeyiz birşey olmaz dal gitsin
Orası benimde aklımla oynuyor kurabiyem
Hahah sen bi dinle perişimBen o şarkınınnsözlerini pek bilmiyormuşum
Hahah ortalığı karıştırdıkEee benimde kafam oraya gitti ayıplı şeylerrresonradan hımmmm dediim
İyi yaptın açta dinle bari kızDaldım gitti valla
Sonrada çağırıyor hel gel yine gel bir gece vakti koynuma gel diye yaValla önce koynuna girip sonra iğne diyince işte
hepimizin içi fesat zaarEee benimde kafam oraya gitti ayıplı şeylerrresonradan hımmmm dediim
Aklımız fikrimizz bebede napalım cocomhepimizin içi fesat zaar
Ya bak onu doğru dedin işte canım benim bebeler gelince dermanımız kalmaz zaten öyle şeylereAklımız fikrimizz bebede napalım cocom
Evett kuuzumYa bak onu doğru dedin işte canım benim bebeler gelince dermanımız kalmaz zaten öyle şeylere
Ayy evet bebe olsun diye iflahımız kesilecek töbe estağfurullahEvett kuuzumbir süre mola verecemm artık
Bugün dinlicem kurbişimHahah sen bi dinle perişimister istemez şey oluyot hahah
Bugün yemek yaparken kulaklıkları takıp dinlicemİyi yaptın açta dinle bari kız
Sonrada çağırıyor hel gel yine gel bir gece vakti koynuma gel diye ya
Hadi bakalım duygularını yaz burayABugün dinlicem kurbişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?