Daim olsunOyy canımm iyiyim sen
Amin ablam hep birlikte insaAllahÇok daha iyi ol veracim❣
Tinnon kurbann sanaaaaaHahha ay bende böyle mesaj yazmıştım. Kendi mesajım sanıyorum. Düşünüyorum benim klavyede bu emojileri yotku nasıl yapmışım diyeBi baktım sen yazmışsın tinnom hahaha
Buyrun efendim aile salonumuz açıktırTik tik tik kimse varmı
Ana tinosum burdaymisBuyrun efendim aile salonumuz açıktır
Nasilsiniz bakalimmBuyrun efendim aile salonumuz açıktır
Bir yandan çorba karıştırıyorum bir yandan göz atıyorum paremmAna tinosum burdaymis
İyiyiz canım sen nasılsın nerelerden geldin buralaraNasilsiniz bakalimm
Teşekkür ederim cnm bende iyiyim dolaşırken burda denk geldimİyiyiz canım sen nasılsın nerelerden geldin buralara
İyi yaptın canım aslında buralar çok canlıydı son zamanlarda bir durgunlaştı yetişemezdin sayfalara paremmm bişiler yapalımmmTeşekkür ederim cnm bende iyiyim dolaşırken burda denk geldim
Iyiyiz siz nasılsınız iyimisiniz geç saat oldu çay kahve ikram etsekNasilsiniz bakalimm
Eline sağlık balım ohhh afiyet olsun şifa olsun ❤❤❤❤Bir yandan çorba karıştırıyorum bir yandan göz atıyorum paremm
Şükür kimseyle Aramiz bozulmadı ama herkesin ayrı ayrı telaşı oldu hamileler doğurdu hastalıklar yaşadıkHadi ya şans işte olsun böylede iyi fazla muhabbet erken ara bozarmis
Ne yapalım kuzu bilemedim etiket yapıyorum sohbet olmuyor eskisi gibiİyi yaptın canım aslında buralar çok canlıydı son zamanlarda bir durgunlaştı yetişemezdin sayfalara paremmm bişiler yapalımmmMssPARE mmm
Farkındayım can pareemmmmNe yapalım kuzu bilemedim etiket yapıyorum sohbet olmuyor eskisi gibi
Inşallah ramazandaki enerjimizi kaybetmeyiz tatlimFarkındayım can pareemmmm
Ahhh inşAllah paremm bak o zamana gelirlerInşallah ramazandaki enerjimizi kaybetmeyiz tatlim
Bunu yapacağinı tahmin ettim okadarda degell hoş tanımıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?