- 20 Aralık 2020
- 17.149
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.242
- 548
Hayırlı cumalar Meralimmmmm
Oyy kuşum geçmiş olsun. Yaptılar mı dolguDişim ağrıyordu şişti dibinden kırıktı zaten meralim ona geldim inşallah çekip dolgu yaparlar bakalm
Canım aynı dertten muzdarip biri olarak anlıyorum seniDişim ağrıyordu şişti dibinden kırıktı zaten meralim ona geldim inşallah çekip dolgu yaparlar bakalm
Sağolasın bitanemGeçmiş olsunn mucizemmm bitanemm
Sağol meralim yok yapmadı hiç bişey antibiyotik verdi Bi hafta sonra gel çekcez dedi ukala ukala yedekten randevu aldığım için işlem yapamazmş diş apseliymişOyy kuşum geçmiş olsun. Yaptılar mı dolgu
Ah parem Diş zor gerçektenCanım aynı dertten muzdarip biri olarak anlıyorum seni
Geçmiş olsun canım benim ❤❤
Çok geçmiş olsun kuzum dış ağrısı da kötü olur kuzum yaDişim ağrıyordu şişti dibinden kırıktı zaten meralim ona geldim inşallah çekip dolgu yaparlar bakalm
Aminnn kuzum AminnnHayırlı cumalar MeralimmmmmRabbim vücuduna sağlık sıhhat versiinnn .Bekleyen bütün hastaları ya şafi ismiyle şifalandırsın aminn
Geçmiş olsun canım diş ağrısı çok berbat bir şey çin işkencesi gibidir bilirimDişim ağrıyordu şişti dibinden kırıktı zaten meralim ona geldim inşallah çekip dolgu yaparlar bakalm
Merhaha benim bebeğimde 6 aylık ne yaptıysak öksürük geçmedi üst üste antibiyotikler iğneler bu prospanı çok duydum sizin bebeğiniz kaç aylık acaba doktora danışıp kullansammı diye düşünüyorumSalgın varmış kuzu ya hep çocuklarda öksürük
Dr bana bitkisel bir şurup vermişti hırıltısı için. Öksürüğe de iyi geliyormuş doktora Bi sorsan mı acaba. Adı prospan
Sağolasın gelinim çok şükür bugün ağrımıyor ama şişlik var halaGeçmiş olsun canım diş ağrısı çok berbat bir şey çin işkencesi gibidir bilirim
Merhaba çok geçmiş olsunMerhaha benim bebeğimde 6 aylık ne yaptıysak öksürük geçmedi üst üste antibiyotikler iğneler bu prospanı çok duydum sizin bebeğiniz kaç aylık acaba doktora danışıp kullansammı diye düşünüyorum
Ayy o neymiş mucikom öyle yaSağolasın bitanem
Sağol meralim yok yapmadı hiç bişey antibiyotik verdi Bi hafta sonra gel çekcez dedi ukala ukala yedekten randevu aldığım için işlem yapamazmş diş apseliymiş
İnsanlar dışarda bekliyor kaç zaman sonra ben girdim aa benim hastam mıymış diyo çay kahve insta muhabbet
Dedim dolgu mu yapılcak şimdi yapcakmısınjz
Bana diyo sen randevuyu çok kolay almşsn heralde diş kalmamış neresine dolgu yapılcak diyo
Ben de dedim zaten yerine ne yapcan ız çekince hemen olur mu ne kadar sürer diye sordum dedim köprü yapcaz bir ay sürer diyo. Şimdi çekilir olsa bile işlem yapmazdım yedek randevusu olduğun için diyor. Kafa buluyorlar resmen işlem yapmıyorsun yedek randevu neden açıyorsun madem. Yasla devlete sırtını canının istediği gibi kıvrandır hastayı
Ah parem Diş zor gerçekten
Çok sağol bitanem snaa da çok geçmiş olsun
Uleeennn buraya ne ara girdinde gördün yazdınn hahahahahahaha yavvvMerhaha benim bebeğimde 6 aylık ne yaptıysak öksürük geçmedi üst üste antibiyotikler iğneler bu prospanı çok duydum sizin bebeğiniz kaç aylık acaba doktora danışıp kullansammı diye düşünüyorum
Sağolun.. Dün acile gittim oradaki doktora sordum verebilirsiniz dedi antibiyotik vermeyi artık düşünmüyorum zaten..Merhaba çok geçmiş olsunbizimki şuan 6 aylık olacak ama prospanı 4 buçuk aylıkken falan kullanmıştım. Şimdi geçmeyen hırıltısı olursa yine arada veriyorum bir defa falan. Bence doktora danışın Bi antibiyotikten iyidir
Kuzu ben bilmiyorum burasını şuruba arama yapınca yorumu gördüm daldım içeriye öyle sonradan topiğin adını gördüm ama girmiş bulundum artıkUleeennn buraya ne ara girdinde gördün yazdınn hahahahahahaha yavvvbende diyorumm yanlış yeremi yazdım bibaktım yoooo meğerr zektam gelmiş burayaa seni yiycemmm
Sen koyu kahvecisiinnnn kahve topiğimizede uğraKuzu ben bilmiyorum burasını şuruba arama yapınca yorumu gördüm daldım içeriye öyle sonradan topiğin adını gördüm ama girmiş bulundum artık
GunaydinnnnnnnnnnRööörrrraaaayyyydddddduuuuunnnnnnnnnnnn
Topuğun adında ne var istediğin zaman gelebilirsin sohbet muhabbete ❤Kuzu ben bilmiyorum burasını şuruba arama yapınca yorumu gördüm daldım içeriye öyle sonradan topiğin adını gördüm ama girmiş bulundum artık
Burda kahve içen yokmu laSen koyu kahvecisiinnnn kahve topiğimizede uğra
Hahahahah içeruhhh paremmmGunaydinnnnnnnnnn
Topuğun adında ne var istediğin zaman gelebilirsin sohbet muhabbete ❤❤ ❤
Burda kahve içen yokmu la
Içın burda da
İnşallah şifalar olsun ya ben çok memnun kaldım yani 3 güne toparladı bizimkini. Yalnız açıldıktan sonra 3 ay kullanılabilir yazıyor o yüzden açtığım tarihi üzerine not almıştım benSağolun.. Dün acile gittim oradaki doktora sordum verebilirsiniz dedi antibiyotik vermeyi artık düşünmüyorum zaten..
Aa etiketlesene beni geleyim oralaraSen koyu kahvecisiinnnn kahve topiğimizede uğra
Kız sandım hani belli bir arkadaş grubunun topiği ondan şeettim gelirim tabi kiiGunaydinnnnnnnnnn
Topuğun adında ne var istediğin zaman gelebilirsin sohbet muhabbete ❤❤ ❤
Burda kahve içen yokmu la
Içın burda da
Ay çok iyi ben şimdi yıkanmamış koyun yünü koyuyorum göğsüne sırtına iyi geliyo gibime geldi bakalımİnşallah şifalar olsun ya ben çok memnun kaldım yani 3 güne toparladı bizimkini. Yalnız açıldıktan sonra 3 ay kullanılabilir yazıyor o yüzden açtığım tarihi üzerine not almıştım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?