Sana da çok geçmiş olsun canım. Bizimkiler de öyle 1,5 aydır düzelmedilerAh kuzuuummmm çok geçmiş olsunhastalık geçmiyor, bir buçuk aydır çekiyorum hâlâ boğazım çalı gibi
Ah okul zamanlar böyleİyiyim canım. Bebişler hastalarbi türlü iyileşemediler
Hiç deme yaAh okul zamanlar böylr
Virüsler artik çok inatçı bitanem, gitmiyorSana da çok geçmiş olsun canım. Bizimkiler de öyle 1,5 aydır düzelmediler
BallıbademimmmmSende pamukuummmpacikomun balı
Ama duyduğma görre pis haavdan kaynaklı oluyomuş hep cocuklar hasta olması oda etkiliyomuş cano allah yardımcımiz olsunHiç deme ya
Bana da bir geliyorlar bir gidiyorlar MeralimMmm
Bir darlanma bunalma hissi meralımm iştemarada gelirler bana sen napıyon iyi misin kuzumneyin var kuzum
Daralma yok nefes aldığımız sürece umut varBir darlanma bunalma hissi meralımm iştemarada gelirler bana sen napıyon iyi misin kuzum
O bende de var kuzum yaa bir seye stres yaptigim zamanlar da olurBir darlanma bunalma hissi meralımm iştemarada gelirler bana sen napıyon iyi misin kuzum
Vaarr kirazlimmmm bitanemmm Rabbim daralan gönüllerimize genişlik versin aminnnnDaralma yok nefes aldığımız sürece umut var
Ya ben senin o çim kafanı severim gızzzzO bende de var kuzum yaa bir seye stres yaptigim zamanlar da olurhic bir şeyi takma kafana kendini üzüp stres yapma kuzum .. iyiyim bitanem saçlarım cikmaya başladı daha iyiyim çim adam gibi dolanıyorum ortalıkta
Ya ben senin o çim kafanı severim gızzzzÇok daha gür çiçek gibi çıkacak meralim
Bir gün her şey çok güzel olacak
Mahvoldum
Hayirli cumalar kuzumEki Görüntüle 3152641
Uzun zaman oldu dualarda buluşmayalıRabbim ne sıkıntımız varsa alsın götürsün.Hayırlı cumalar kızçelerimmm
MssPARE
ASSOSyal
Cookiie
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
bir mucizee
Fatmazell
D u t
Saliha40
Lna16
N NesNa
S sebbo
Noisy Girl
M MaviMabellee
Simurgp
M Mavi Menekse
My_Moonlight06
Ballikabak
Madammor
karamel Latte
Magnifiaque
Meral01
M Mutluuu06
Bal0ncuk
Seridina
Nosking
Queen Teyze
@LimonluAyran
Black Light
Minik Duduklu Tencere
HALLEYS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?