• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah razı olsun parem
kötüler defoluğp gitsin bu dünyadan cidden
beddua etmezdim ama ağzımdan bedduada eksik olmuyor
Allahım affet
Allaha havale et canım
Bol bol inşirah oku rahatlarsın
Ah kötüler değil mi imtihanınız 😡

Hahah kız o yönden benim ki biraz dayanıklı 😅😅 öyle hemen öldüm bittim havasına girmiyor ama tanıdığım Bi abi vardı😅 Hahah çok komikti ya hele covid çıktı tepkilerine bitiyorduk 😅😅😅😅
Hani yanından geçerken biri kibrit yaksa adam kolonyadan alev alacak 😅😅😅😅😅
Ahahaha yaa kimisi çok oluyo öyle🤣🤣 normal zamanda benimkininde sıkıntısı ypkturda hasta olunca tamam yatak döşek 🤣🤣🤣

İyiyim paremm çok şükür kuzumm bugün ışın tedavim bitti 🤲🤲 daha İyiyim 😘😘😍😍🤩🤩bitanem sen nasılsın ❤️❤️❤️❤️:KK74::KK60::KK74::KK60:
Ay çok sevindim.hadi inşallah bir daha olmaz kuzum geçmiş olsun bitanem ❤🥰😊🤣🌻💐🌷👍♥️🌸🌼💚🌹😇😍🌻😊🥰

Ben temizlik yapıyorum tül perde yer kapı dolap halıları vericem yıkamaya arada buraya bakıyorum
Bahçe isim bitti artık rahatladım bebeğim 🥰🌻👍👍

hayırlı haftalar olsun

Allah bizi ruh hastası vicdansız riyakar pislik insanlardan korusun inşallah
Allah yardımcın olsun canım 🥺
Napalim be ona da raziyiz🤣🤣🤣🤣🥰
He ya canları sağ olsun kuzum 🥰 merak ettiğin bişey olursa gel benim topiğe. Elimizden geldiğince tecrübelerimizle yardımcı olurız inşallah 🥰🥰
Kızzz tövbe daha da dellenip cıkcan 😅😅😅
Hahah daha ne kadar delirebilirim kii😅🤣 çılgınsu da olabilir 🤣 MssPARE MssPARE en sonunda kazrn abi hayrına bana Bi bardak su gönderir. Bacım Bi iç de işine bak diye 😅😅😅
Hahahaha niye ben tombulmuyum terbiyesizzz 🤣🤣🤣🤣🤣
La yok deli şarkıyı görmedin mi😅😅 hani senin dombul memeli meşhur emojileirn varua onlar aklıma geliyor 😅😅
Ahahaha yaa kimisi çok oluyo öyle🤣🤣 normal zamanda benimkininde sıkıntısı ypkturda hasta olunca tamam yatak döşek 🤣🤣🤣
Hahah zor ya öyle de 😅😅 ama bizde de tam tersi ben nazlıyım😅😅

Bu hafta enerjikim anneme gidicem 😘
Vayyyy o zaman dansssss
bhibatsam-girls-dance.gif

Allah yardımcın olsun canım 🥺

He ya canları sağ olsun kuzum 🥰 merak ettiğin bişey olursa gel benim topiğe. Elimizden geldiğince tecrübelerimizle yardımcı olurız inşallah 🥰🥰

Hahah daha ne kadar delirebilirim kii😅🤣 çılgınsu da olabilir 🤣 MssPARE MssPARE en sonunda kazrn abi hayrına bana Bi bardak su gönderir. Bacım Bi iç de işine bak diye 😅😅😅

La yok deli şarkıyı görmedin mi😅😅 hani senin dombul memeli meşhur emojileirn varua onlar aklıma geliyor 😅😅

Hahah zor ya öyle de 😅😅 ama bizde de tam tersi ben nazlıyım😅😅
Heee ayyy ne günlerdii yaaa 🙈🙈🙈🙈 ne gülerdikk

Back