Hahahahaha illa su olucak dötundeNe yaparsa yapsın yeterki gıçına "su" eklesin ordan tanırım onu artık
Ya sen nerdesin gelmez oldun arada uğra ama olmuyor semracimŞimdi okullu olduk diye diye okula gidiyorum arada bakıyorum bdv ye
Canım paremm gelirim elimden geldiğince özledim sizleriYa sen nerdesin gelmez oldun arada uğra ama olmuyor semracim❤
Bizde seni özledik tenefüs araların da bak çikCanım paremm gelirim elimden geldiğince özledim sizleri
Sen iste derste yine bakarımBizde seni özledik tenefüs araların da bak çik❤❤
Balımmm lokumum akidee şekerimm
İyiyiyiiiimm kuzuusss senden naber
Kızma kuzuummSen nerdesin onu söyle bakiyim 2
Ne yapıyon yavrum ise mi girdinKızma kuzuummbir varım bir yokum ben günlerim yogun geciyor
Keskee işe girsemNe yapıyon yavrum ise mi girdin
Olsun kuzum sağlık olsunda herşey olur gider ❤❤Keskee işe girsembir hayat kosturmacasıdır gidiyor misafirim geliyor gidiyor ev iş temizlik misafir ağırlama öyle gidiyor
Çok erken uyudum kurbik ya
Hahah doğurdun beben uslu çıktıBıktınmı bendendoğurda görelim diyodun ama hala arkandayımm
Aa doğru ya sen üni kazanmıştın dimi. Bi ara görmüştüm hayırlı olsun canımŞimdi okullu olduk diye diye okula gidiyorum arada bakıyorum bdv ye
Hahaha spoiler vermeyim benceCok sukur kuzumsimdilik bir problemimiz yok bin sukur. Sen nasilsin nasil gidiyo bebişle spoiler ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?