Oyy çook sevindimm Dün aklıma geldin biliyor musun yazayım dediim unuttum görünce hatırladım vallahi kuzum bekliyoruz bir haberler gelecek gibi görünüyor ama emin de değiliz aynı devammm
Ay canım bende ara ara bakuyorum size neler yapıyorsunuz iyimisiniz diye
Hayırlısıyla gelsin hayırlı vakitte canım inşallah temelli dönüş olup yerleşeceksiniz birdaha dimi

ahahahahahahha öpücükler benden kocaman kocamaaaaan
Vuhuuu ayy bu kadar öpücük bana Bi sene gider bozdurur bozdurur harcarım
Kimse uğramıyor canım ya neden böyle oldu bilmem bende özlüyorum valla
He ya kuzum herkesin Bi telaşı oldu öyle kaldı. Bebekle ilgili bilgiler bitmiyor bende topik topik bakıp okuyorum zaten her zaman giremiyorum sıpa büyüdükçe zor oluyor arada dürtüşek
Parem de yazmış Cano oturarak kılmıştım Bi süre. Bide kasık ağrım oluyordu benim o yüzden oturarak devam ettim sonra normale döndüm. Rabbim ol desin inşallah Son zamanlarda da oturarak kıl zor oluyor

Ben geliyorum arAda bakıyorum buraya. Arada hepinizi aratıyorum bu kızlar napıypr diye bakıyorum iyiliğinizden haberdar oluyorum Dürterimde arada
Öyle yapayım canım evet mantıklı.
Ya birde doktor 1i dedi. 9u falan çok yakınımızın düğünü var. Coronayım diyip gitmesemmi. Yoksa gidip çok aktif olmadan katılsammı.
Çokta hastalıklı gibi de evde kalıp üstüne düşmek istemiyorum. Kurabiyem sen nasıl geçirmiştin bir sıkıntı olurmu sence

Ay canım bende ara ara bakuyorum size neler yapıyorsunuz iyimisiniz diye
Hayırlısıyla gelsin hayırlı vakitte canım inşallah temelli dönüş olup yerleşeceksiniz birdaha dimi
Evet perişimmm Allahın izniyle kalıcıyız bundan sonra Türkiye’de tam gaz devam

He bende bakınıyorum kim ne yapii diye
Ay ben evden çıkmamıştım ama covid vakalarının fazla olduğu dönmedi galiba bende korkumdan çıkmadım iyi poh yedim 5.ayda yine yakaladı zalımın covidi
Ya kuzum verecek olan Rabbim esirgeyen de O. Ama biz tedbirimizi alıp takdiri Allah'a bırakalım. Katılmak istersen de oyuna falan kalkma biraz rahatsızım de oturursun. Gitmek istemezsen de yine rahatsızım diyip gitme
Çok hareketsiz bırakma kendini ilk üç gün dikkat et bol bol yat fazla ayakta kalma. Evde minik yürüyüşler yaparsın 3-5 dk. Rahime kan akışı gitsin oda faydalı. Doktorun ne derse bakalım kimine 3 gün kalkma diyor kimine hareket halinde ol diyor yine o dönem haberleşiriz.
Kan sulandurucu kullancan dimi

Ya dimi senin epey covid vardı o zamanlr. Bende duruma göre bakıcam eğer sıkıntı görürsem kendimde covidim diyip gitmicem
Evet canım başladım bile 1 haftadır corasprin kullanıyorum. Dünden itibarende iğneye başladım.
Ee senin bebiş napıyo başlamıştır yaramazlıklara

Gülmeye ihtiyacım var gidemde okuyayım salişim
Ayni sen gibiydim kahkahalara boğuldum. Bu kk olmazsa ne yapardım bilmeme.
Ask olsun kizlar benim koca külotlu don giymezdi meğer herkes giydiriyor mus insan bu arkadaş olarak söylerdi. . Markası neyi varmi bunun bulduğumu alayım mı benimkiler olmaz heralde adamın ayak nosu 43

Ohh şifalar olsun bidenem ya ben eskiye bakınca çok gülüyorum kendime amma da korkmuşum falan ama ne bilem kız ilk defa yaşayınca öyle oluyor ne yapacağını bilemiyor insan napsın kuzum iyi çok şükür işte alerjisi belli oldu ama bilemiyorum sanki başka bir şeye de alerji var gibi. Dikkat etmeye çalışıyorm inşallah çabucak geçsin bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…