İyiyiimm kuzuuu kosusturmacaa sınavdan cıktım sudan cıkmıs balıga döndüm gecmiş olsun sana da havalar mı etkiledi
He kuuuzz M Mavi Menekse di herhalde yanlış hatırlamıyosam
Dogru kuzum Almira kuzu napıyor
anaaaaaa gizzzzz M Mavi Menekse noruyonnnnn laaa
Oooyyy kuzuuumm iyiyiimm Ankaralım sen napıyorsun

İyiyiimm kuzuuu kosusturmacaa sınavdan cıktım sudan cıkmıs balıga döndüm gecmiş olsun sana da havalar mı etkiledi

Napsın bebeğimmm uyu uyan emzir oyna güldür müzik aç keyiflensin neşelensin diye ugraşıyorum yemek iş temizlik evi toparla falan sen napıyosun bitanem benim özlendiniz ya

Napsın bebeğimmm uyu uyan emzir oyna güldür müzik aç keyiflensin neşelensin diye ugraşıyorum yemek iş temizlik evi toparla falan sen napıyosun bitanem benim özlendiniz ya
Ohh ne güzel vala keyfini cıkar
Bende sınav bitti bosluga alısmaya calısıyorum

Reactions: Jou
Allah'ım olan olmayana olmayan olana keyfini cıkar diyor neler olucak bilemiyorum
Gerçekten sinir olurudm bulafı diyene hahahaha ama çok şükur benim kız iyi geceleri dogdugundan beri uyuyo hep gece uykuları iyi

Nasıl geçti sınavın gel gayri buraya kaybolma yoksa dayak var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…