Oyyy benim minnakim okula başlamış, yerim onu ben maşallah kuzumaaa
Ablası başladı bı da ilk günler faydalandıOyyy benim minnakim okula başlamış, yerim onu ben maşallah kuzumaaa
Oyyyyyyyyyyy yirim yirim yirimmAblası başladı bı da ilk günler faydalandı
Şimdiden çok seviyo zatenOyyyyyyyyyyy yirim yirim yirimmçok yakışmış ballima okulda olmak amaa dutum
Doğrudur kuzucum elbette zordurInsallahh canim benimm ama zor genede yetiştirmek bile zorr adam eve aç geliyo yemek yok
Biliyorum canım merak ettim işte kendini toparladı mi diyeLinos annesini kaybetti oda girmiyor kk ya canım
Rabbimm kolaylığını veriyo kuzumm tez zamanda hayırlıbirşekilde nasip etsinn ummadığın an olcak benimde zor oldu ama ummadığım ay da olduDoğrudur kuzucum elbette zordur
Anlıyorum seni canım uzun yıllardır namaz kılan biri olarak sabah namazına bazen bende kalkamıyorum malesef işte burda bir sıkıntı var elbet ama geçer .. uyumadan zikir filan çek bildiğimiz 33 kere Allahu Ekber sübhanallah elhamdülillah şeklinde ama çok ca estağfurullah zikrini çek.. eminim bu durumda asla unutmayacak ve vaktinde kilacaksin ..Ya kızlar bişey sorucam ben namaza başladım 3 aydır kılmaya çalışıyorum ama hiç eksiksiz kılamıyorum. Mesela sabah ezanı duyuyorum ama kalkmıyorum halbuki ezandan 10 dk sonra eşim için uyanıyorum.
İlle de yatsı namazını vaktinde kıldıysam kıldım yoksa ya unutuyom ya gene kılmıyom
Şüphem var emmeeeee çok emin olamıyorum gecikmem var teste elim gitmiyor biraz karusuk benim olay hahahaRabbimm kolaylığını veriyo kuzumm tez zamanda hayırlıbirşekilde nasip etsinn ummadığın an olcak benimde zor oldu ama ummadığım ay da oldu
Hadi inşaallahh cano vardır allahin birbildiğiiŞüphem var emmeeeee çok emin olamıyorum gecikmem var teste elim gitmiyor biraz karusuk benim olay hahaha
İyimmmm aşkoloşkokoşkomGrip oldum baya ağır geçtiama geçti şükür sen nasılsın yavru varmısın yokmuşum belli değil iyimisin ❣❣
İnshaAllah kuzum bakalım nasibHadi inşaallahh cano vardır allahin birbildiğii
Aman iyi olun ya herkes iyi olsun yavrumİyimmmm aşkoloşkokoşkom
Geçmiş olsun datlumm İnshaAllah daha iyi olursun bebembende işte giriyorumda bazen uzun kalmıyorum
Yerim seni ben kıyamam kuzum sanaHemen siraya giriyorum dayak için paremsen nasıl oldun iyi misin
Paremmm nasıl oldun kuzumm sen hasta ben hasta buralar boş kaldıBen döveyim kızları dur sentam dayakliklar
Kızlar kızlar nerdesiniz siz he
ben yokken hastalıkla uğraşırkenburaları öksüz yetim bırakmışsınız dövecem sizi nerdesin siz nerdeeeee uleynnnn nerdesiniz siz çabuk konusun herkes nerdeeeee
unuttunuz beni nerdesin pare demek yok burda kimse yok gelin bakiyim hele gelin bir döven sizisonra da öpücem
Insan sevdiğini hem sever hem döver
ASSOSyal
@-Cookie
@Minnosprenses
@Kimyonsu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_
Kuzum nasılsınParemmm nasıl oldun kuzumm sen hasta ben hasta buralar boş kaldıkızlardan da ses seda yok hiç
Iyiim bayağı bitanem yan etkileri azaldı son 8 gün kaldıKuzum nasılsın
Ohhhh maşallah çok şükür kuzucum,rabbim sağlık sıhhat versinIyiim bayağı bitanem yan etkileri azaldı son 8 gün kaldıson kulvara girdim kuzumm sen nasılsın datlummm
Ay çok teşekkür ederim kendimi çok kötü hissediyorum kılamayınca bırakmicamAnlıyorum seni canım uzun yıllardır namaz kılan biri olarak sabah namazına bazen bende kalkamıyorum malesef işte burda bir sıkıntı var elbet ama geçer .. uyumadan zikir filan çek bildiğimiz 33 kere Allahu Ekber sübhanallah elhamdülillah şeklinde ama çok ca estağfurullah zikrini çek.. eminim bu durumda asla unutmayacak ve vaktinde kilacaksin ..
Şunuda unutma yeni başladığın için şeytan özellikle senle uğraşıyor bırakman için herşeyi yapacak skain vazgeçme unutsan veya kacirsan bile sonraki namaz vakti ne ise onu kıl sabahı filan bekleme başlamak için veya kazasını filan kıl inat et İnshaAllah geçecektir Rabbim kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?