Allah razı olsun canım. Rabbim dualarımızı kabul etsinHayırlı Kandiller

Ozomm canım benim Allah razı olsun kuzum hayırlı kandilin mübarek olsun bitecek kuzum bitecek az kaldı Allahın izni ıle güzel duaların için teşekkür ederim bitanem sen nasilsin yoktun bayağıdır
ne demek canım benim. herkes iyi olsun sağlıklı olsun güzel haberlerini alırız inşallah yakında

babamın biraz sağlık problemleri var onunla uğraşıyorum canım o yüzden çok giremiyorum . inan benim de psikolojim bozuldu artık. rabbim hastanelere düşürmesin de aratmasın da

Aminnn kuzummm hayırlı kandiller hayırlı cumalar

Çok geçmiş olsun canım Rabbim Şafi adı ile şifalar versin inşallah babana aynen inan 8 aydır hastaneden çıkamadım psikoloji falan kalmadı artık Rabbim kimselere dert verip derman aratmasın

Çok geçmiş olsun canım Rabbim Şafi adı ile şifalar versin inşallah babana aynen inan 8 aydır hastaneden çıkamadım psikoloji falan kalmadı artık Rabbim kimselere dert verip derman aratmasın
Allah razı olsun canım benim. kıyamam sana . hepimiz bi sınavın içindeyiz işte. sınanıyoruz bir şeylerle. rabbim bu sınavlardan hayırlısıyla güzel bir şekilde çıkmamızı nasip etsin diyorum. başka ne diyebiliriz ki. her şey Allahtan

Özooomm evet denk gelemiyoruz çiçeğimmm Hayırlı kandiller hayırlı cumalar kuzumm

Öyle kuzum rabbim sinavimizi kolaylaştırsın inşallah güzel kalpli ozomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…