Allah razı olsun canım. Rabbim dualarımızı kabul etsinEki Görüntüle 3141633
ASSOSyal
@-Cookie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Nau Nau
@bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
@Lna16
@NesNa
Noisy Girl
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
karamel Latte
@Ballikabak
Madammor
Meral01
Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_
rabbim bütün dualarımızı kabul etsin kimin gönlünde ne varsa hayırlısı ile rabbim versin mübarek gece cumayla birleşti bu güzel iki gün hürmetine içimizde fırtına kopan dileklerimizi Rabbimle sessizce konuştuğumuz her ne varsa kabul olsun ve her birimiz kabul olmuş dua sevinci yaşıyalım inşallah
HAYIRLI KANDILLER HAYIRLI CUMALAR kızlar canlar ❣
ne demek canım benim. herkes iyi olsun sağlıklı olsunOzomm canım benim Allah razı olsun kuzum hayırlı kandilin mübarek olsun bitecek kuzum bitecek az kaldı Allahın izni ılegüzel duaların için teşekkür ederim bitanem sen nasilsin yoktun bayağıdır
çalışmayacak mısın artık?He çıktım ya
Noldu mucizem neden ciktin işten hayır olsun.He çıktım ya
Aminnn kuzummm hayırlı kandiller hayırlı cumalarEki Görüntüle 3141633
ASSOSyal
@-Cookie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Nau Nau
@bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
@Lna16
@NesNa
Noisy Girl
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
karamel Latte
@Ballikabak
Madammor
Meral01
Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_
rabbim bütün dualarımızı kabul etsin kimin gönlünde ne varsa hayırlısı ile rabbim versin mübarek gece cumayla birleşti bu güzel iki gün hürmetine içimizde fırtına kopan dileklerimizi Rabbimle sessizce konuştuğumuz her ne varsa kabul olsun ve her birimiz kabul olmuş dua sevinci yaşıyalım inşallah
HAYIRLI KANDILLER HAYIRLI CUMALAR kızlar canlar ❣
Çok geçmiş olsun canım Rabbim Şafi adı ile şifalar versin inşallah babanane demek canım benim. herkes iyi olsun sağlıklı olsungüzel haberlerini alırız inşallah yakında
babamın biraz sağlık problemleri var onunla uğraşıyorum canım o yüzden çok giremiyorum . inan benim de psikolojim bozuldu artık. rabbim hastanelere düşürmesin de aratmasın da
Hadi inşallah kuzum sağ salim geçsin gitsin daha da gelmesin inşallahsabrı öğretiyosa olabilir kendimi hiç sabırlı düşünemedim
sağol tatlımm sana da kolaylar gelsin
4. aya girdim kuzum. inşallah 2 ay sonra bitecek
Amin kuzummm. inşallahHadi inşallah kuzum sağ salim geçsin gitsin daha da gelmesin inşallah
Allah razı olsun canım benim. kıyamam sana . hepimiz bi sınavın içindeyiz işte. sınanıyoruz bir şeylerle. rabbim bu sınavlardan hayırlısıyla güzel bir şekilde çıkmamızı nasip etsin diyorum. başka ne diyebiliriz ki. her şey AllahtanÇok geçmiş olsun canım Rabbim Şafi adı ile şifalar versin inşallah babanaaynen inan 8 aydır hastaneden çıkamadım psikoloji falan kalmadı artık Rabbim kimselere dert verip derman aratmasın
Özooomm evet denk gelemiyoruz çiçeğimmmMssPARE canımmm çok geçmiş olsun parem benim
Meral01 dayan kuzum bitecek gidecek inşallah. rabbim tez zamanda sağlığına kavuşmanı nasip etsin inşallah
Tiniminimavihanim tatlı kuşum konuşamıyoruz artık
Catlak-kurabiye canım bebekim çocuk olunca farklı oluyo sanırsam giremez oldun artık
Bal0ncuk benim uçan baloncukummm
@Minnosprenses
@Nau Nau naum naum canım naum
@Lna16 canım tatlım sen nerelerdesin? annen nasıl oldu ya hiç konuşamadık
@bir mucizee sen nerelerdesin gııızz
Bir ara ne kadar güzel konuşuyorduk kirazımmm nazara mı geldik nedirBen çoğu kızları göremiyorum artık burada
Bakıp çıkıyo karamel napsın sosyalim
Evet kızlar tekrar aktifleşsekmi ne yapsakBir ara ne kadar güzel konuşuyorduk kirazımmm nazara mı geldik nedir
Öyle kuzum rabbim sinavimizi kolaylaştırsın inşallah güzel kalpli ozommAllah razı olsun canım benim. kıyamam sana . hepimiz bi sınavın içindeyiz işte. sınanıyoruz bir şeylerle. rabbim bu sınavlardan hayırlısıyla güzel bir şekilde çıkmamızı nasip etsin diyorum. başka ne diyebiliriz ki. her şey Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?