Iyiyim şükür akşam yine serum yedim tam düzelmedim bugün az daha iyiyim bitanemBugün biraz daha iyim bitanem kemoterapi bitti 1 hafta sonra ışın tedavisine başladım günlük aldığım için kemoterapinin yan etkilerini artırdı 1 hafta çok kötü oldum amabugün iyiyim kuzum sayfayada giremedim sen nasılsın paremm
Çok geçmiş olsun paremm canım benim Allah acil şifalar versin inşallahIyiyim şükür akşam yine serum yedim tam düzelmedim bugün az daha iyiyim bitanem
❣
Isın tedavin uzun mu sürücek oda her gün mu olucak meralim
Allah güç kuvvet versin şifa versin canım benim ALLAH 'ın izniyle geçicek bugünler inşallah tatlı meralim ❤❤
Oyyy haçen neyapemm bizum paçii uyudii bende uzanmişumm heeçalışıom primam
sen ne ediısun
kaç altının oldu
benmde fişsiz 1402Oyyy haçen neyapemm bizum paçii uyudu bende uzanmişumm hee
1.426 oldii daa
All kızzz bosuna gitmesinn puan kurbanın olemmbenmde fişsiz 14021 bez alayım programı silcem
artık molfix kullanıorum
Miss gibii vallahaaagece kullanırım
minnoşun ne yapıo yoruormuMiss gibii vallahaaa
Yok kız cok şükürr geceleri uyuyo doğduğundan beri hiç degismedi gündüzleri yarım 1 saat değişiyo arada dün dr a gittik herşey yolunda emzirmeye devam şimdi yuvarlanma zamanı kızımın 4 aylık oldukminnoşun ne yapıo yoruormu
ya kurban olsun teyzesiYok kız cok şükürr geceleri uyuyo doğduğundan beri hiç degismedi gündüzleri yarım 1 saat değişiyo arada dün dr a gittik herşey yolunda emzirmeye devam şimdi yuvarlanma zamanı kızımın 4 aylık olduk
Hemde ne su gibi geçiyor hiçbirşey anlamıyorum cano yaya kurban olsun teyzesi
daha dün doğdu ya bu kız
zaman su su
Allah daha iyi günlerini görmeyi nasip etsin kuzum benmHemde ne su gibi geçiyor hiçbirşey anlamıyorum cano ya
Aminn cümlemize canım benimmAllah daha iyi günlerini görmeyi nasip etsin kuzum benm
Kuzum biz yine atak mıdır nedir değişik hallerdeyiz öyle pek bakamıyorumCatlak-kurabiye görüşemiorus datlum kaymaklum
Rabbim şifa versin bitanem sana da annene de herkese deÇok geçmiş olsun paremm canım benim Allah acil şifalar versin inşallahkuzumm 28 gün haftanın 5 günü gidiyorum bitanem 13 gün oldu bugün bitecek kuzum Allahın izni ile ama son 1 haftadir hem psikolojik hem bedenen Çok yoruldum paremm hiç böyle olmamıştım tukendigimi hissediyorum artık Annemde rahatsızlanmis yaninada gidemiyorum yarın amaliyat olacak aklımda annemde onun üzüntüsü stresi de etkiledi rabbim tüm şifa bekleyenlere Şafi adı ile şifalar versin inşallah kuzumm çok öpüyorum seni paremm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?