Iyiyim şükür akşam yine serum yedim tam düzelmedim bugün az daha iyiyim bitanem

Isın tedavin uzun mu sürücek oda her gün mu olucak meralim
Allah güç kuvvet versin şifa versin canım benim ALLAH 'ın izniyle geçicek bugünler inşallah tatlı meralim ❤❤

Çok geçmiş olsun paremm canım benim Allah acil şifalar versin inşallah kuzumm 28 gün haftanın 5 günü gidiyorum bitanem 13 gün oldu bugün bitecek kuzum Allahın izni ile ama son 1 haftadir hem psikolojik hem bedenen Çok yoruldum paremm hiç böyle olmamıştım tukendigimi hissediyorum artık Annemde rahatsızlanmis yaninada gidemiyorum yarın amaliyat olacak aklımda annemde onun üzüntüsü stresi de etkiledi rabbim tüm şifa bekleyenlere Şafi adı ile şifalar versin inşallah kuzumm çok öpüyorum seni paremm

minnoşun ne yapıo yoruormu
Yok kız cok şükürr geceleri uyuyo doğduğundan beri hiç degismedi gündüzleri yarım 1 saat değişiyo arada dün dr a gittik herşey yolunda emzirmeye devam şimdi yuvarlanma zamanı kızımın 4 aylık olduk

ya kurban olsun teyzesi
daha dün doğdu ya bu kız
zaman su su

Reactions: Jou
Rabbim şifa versin bitanem sana da annene de herkese de üzülme kuzum üzme tatlı canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…