Meral01 Meral01 Kuzum göremiyorum seni nasılsın balim
Bugün biraz daha iyim bitanem kemoterapi bitti 1 hafta sonra ışın tedavisine başladım günlük aldığım için kemoterapinin yan etkilerini artırdı 1 hafta çok kötü oldum ama 😞 bugün iyiyim kuzum sayfayada giremedim sen nasılsın paremm

Paremm ne oldu neyin var kuzumm 😞😞
Sana da çok çok geçmiş olsun kuzumm şu illet tam anlamıyla hiç bir iz bırakmadsn geçsin gitsiinn artık
Paremde ishal bulantı ateş geçenlerde bende öyle olmuştum.Bir salgın varmış ona tutulmuş dinleniyormuş kuzum 🌸❤️🤲🏻💕

Sana da çok çok geçmiş olsun kuzumm şu illet tam anlamıyla hiç bir iz bırakmadsn geçsin gitsiinn artık
Paremde ishal bulantı ateş geçenlerde bende öyle olmuştum.Bir salgın varmış ona tutulmuş dinleniyormuş kuzum 🌸❤️🤲🏻💕
Aminn kuzum Allah razı olsun çok yıpratıyor çok yorulduğumu hissediyorum 😞 gücüm kalmadı 😞😞 bitanem. Yaa paremm kıyamam kuzum Allah şifa versin inşallah 🤲 parisime de

Aminn kuzum Allah razı olsun çok yıpratıyor çok yorulduğumu hissediyorum 😞 gücüm kalmadı 😞😞 bitanem. Yaa paremm kıyamam kuzum Allah şifa versin inşallah 🤲 parisime de
Canım meralımm😢😢😢 son çırpınışlar bunlar sonrası var ya çiçek gibi olacak Allahın izniyle kuzum benimmm😘😘😘❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Back