Ben mahvoldum ya
Ev taşımak kadar berbat bişey yok
Bi haftadır öldüm öldüm

Sor şimdi nerdesin diye

İş yerinden peşimi bırakmadılar gene işteyim perşembeye kadar dedim ama yine devamlı gözüyle bakıyorlar

Sabah akşam araba git gel eziyet olcak şimdi olsa kışın yine rezil olurum olmaz

Cuma nikah cts pzt düğün var
Off

çoktan cnm anlatmştm ya sana sen doğum yapmadan önce...
ben primayı 0.80 krş felan alıodum zamanında :KK70:
zamlana zamlana ne hale geldi :KK70:
gel zaman gid zaman bebe ek gıdaya geçince tabi bez ihtiyacıda artıyor felan
ne denediysem pişik yaptı yada ben memnun kalmadım.. zaten primadan snra başka bi bezi beğenmek cok zor
prima gerçekten müthiş bir bez.. sızdırma vs konusunda hapsediciliği güzel en önemlisi inceliği
sleepy felan berbat geldi bize.. kimiside memnun
en son bir arkadaşım mavi molfix önerdi.. denedim... tabi ilk zaman yine prima gibi değildi.. ama diğer denediğim bezlerden daha iyiydi.. derken kızımda sevdi.. beğendim molfixnde korumasını inceliğini..
stoktada büyük beden prima stoklamıştım zamlardan önce
şimdi gündüzleri molfix geceleri stoktaki primaları kullanıorum :KK70:
bide molfix cok daha yarı fiyatına :KK70:
Isimizz var vallahi bezden 😆 molfix öyle en ucuzu

Ben mahvoldum ya
Ev taşımak kadar berbat bişey yok
Bi haftadır öldüm öldüm

Sor şimdi nerdesin diye

İş yerinden peşimi bırakmadılar gene işteyim perşembeye kadar dedim ama yine devamlı gözüyle bakıyorlar

Sabah akşam araba git gel eziyet olcak şimdi olsa kışın yine rezil olurum olmaz

Cuma nikah cts pzt düğün var
Off
ne kadar mesafe mucizem ?
aslında maddi yönden senin için iyi olur kaldırabiliorum derse
napcan bütün gün orda evde tek başına

Isimizz var vallahi bezden 😆 molfix öyle en ucuzu
molfix en ucuzu değil ne ucuz bezler var ohoo
sleepy bile molfixten daha ucuz
ama molfix benim işimi gördü yani
primayla bu iş gitmio joum :D

primayla bu iş gitmio joum :KK70:
Yaa aslında inanır mısın eşya ile uğraşmaktan daha evde kalmanın farkına varamadım ama dün geri başlayınca Hakkaten çalışmaya alıştığımı farkettim. 8 gündür evle uğraşıyorm otur ağla kalk Bi ucunu yap sonra gene ağla nasıl yerleştircem nerden başlıcam bu ev nasıl düzen alcak diye

Mesafe 20 dk aslında baluş ama evden yürüme Bi 10 dk araba alır almaz derdi oluyo dolu geliyo denizliden 7.42 gibi biniyoeım 8.10 da burda oluyorum akşamda 6 da bindim
Yol parasını karşılarım sen gel yeterki diyo patron
Akşam da 5.30 da çık 6 da çık sorun olmaz dedi ama asıl sorun babası anası laf derler diye. Ben konuştum onlarla dedi ama
Bi de yıllık izin üretim var vercem demişti iki yıl onu alabilirsem iyi olcak

primayla bu iş gitmio joum :KK70:
Iyi bariii 😆😆 ben takılmaya devam

Yaa aslında inanır mısın eşya ile uğraşmaktan daha evde kalmanın farkına varamadım ama dün geri başlayınca Hakkaten çalışmaya alıştığımı farkettim. 8 gündür evle uğraşıyorm otur ağla kalk Bi ucunu yap sonra gene ağla nasıl yerleştircem nerden başlıcam bu ev nasıl düzen alcak diye

Mesafe 20 dk aslında baluş ama evden yürüme Bi 10 dk araba alır almaz derdi oluyo dolu geliyo denizliden 7.42 gibi biniyoeım 8.10 da burda oluyorum akşamda 6 da bindim
Yol parasını karşılarım sen gel yeterki diyo patron
Akşam da 5.30 da çık 6 da çık sorun olmaz dedi ama asıl sorun babası anası laf derler diye. Ben konuştum onlarla dedi ama
Bi de yıllık izin üretim var vercem demişti iki yıl onu alabilirsem iyi olcak
valla hiç taviz vermeden 17.30da cık istikrarlı şekilde çünkü bi uzattınmı hep uzar
ikincisi yol paranıad al
anasınıda babasınıda duyma

valla hiç taviz vermeden 17.30da cık istikrarlı şekilde çünkü bi uzattınmı hep uzar
ikincisi yol paranıad al
anasınıda babasınıda duyma
Aynen 6 da çıksam bile 10 saat çalışmış oluyorum yemek molası bile yok 10 dk ye müşteri gelirse ona da bak

Ekim de 15 gün bizim oraya zeytin toplamaya gitcem bırakmam benim için daha hayırlı aslında

Niyetim iki ay bi dinlenip sonra bi daha Dr gitmek sonra başka iş bakmaktı o zamana kadar da işsizlik almaktı

Aynen 6 da çıksam bile 10 saat çalışmış oluyorum yemek molası bile yok 10 dk ye müşteri gelirse ona da bak

Ekim de 15 gün bizim oraya zeytin toplamaya gitcem bırakmam benim için daha hayırlı aslında

Niyetim iki ay bi dinlenip sonra bi daha Dr gitmek sonra başka iş bakmaktı o zamana kadar da işsizlik almaktı
o zaman gönlünden geçeni yap
yorma kendini
hakkında hayırlısı olsun

Back