Ay linoşum ben bu mesajı görmemişim çok afedersin
İnşallah canım benim rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Evet tedavi sürecindeyim daha transfer öncesi hazırlanıyoruz işte. Embriyolar donduruldu daha transfer olmadım. Rahimde yapışıklık vardı birde t şeklindeydi o düzeltildi. Regliden sonra bakalım belli olcak 2. Bir düzeltme gerekcekmi yoksa transferemi hazırlanıcaz nasip

Önemli değil kuzum estağfurullah
Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu göstersin kuzummm
İnşallah bir problem çıkmaz

Canım nickin değişmiş her şey yolunda mı,histeroskopi oldun.Nasıl oluyor süreci ,kolay degilmi? belki bende olacağım ondan soruyorum

Canım nickin değişmiş her şey yolunda mı,histeroskopi oldun.Nasıl oluyor süreci ,kolay degilmi? belki bende olacağım ondan soruyorum
Sosyalimm evet bir değişiklik yaptım
Histereskopi evet kolay bir işlem canım yarım saat kadar sürdü genel anestezi ile oldum ben. Kendime geldiğimde biraz regl ağrısı gibi ağrım vardı zamanla oda geçti. 15:40 odama geldim. 1 saat sonra ayağa kalktım 18:30 civarlarıda hastaneden çıktım
Sadece o akşam kanamam oldu sabahında birşey yoktu ama bugün 2. Günü sabah karnım sağlı sollu bir ağrım vardı bir kaç saat sürdü ama benim rahimi yanlardan açtıkları içindir diye düşünüyorum.
Senin ne için yapılacak

Çok geçmiş olsun canimcim,sonucu güzel olsun inş bu yolda yapılan herşey mubah polip için yapılacak eğer düşmezse inş gerek kalmaz bana

Balpeyisi mi yapsaydin Acaba

Çok geçmiş olsun canimcim,sonucu güzel olsun inş bu yolda yapılan herşey mubah polip için yapılacak eğer düşmezse inş gerek kalmaz bana

Balpeyisi mi yapsaydin Acaba
Polip alınması çok daha da basit bir işlemmiş sosyalim hiç endişe etme. Gözünü kapayıp açıyosun herşey geçmiş oluyor
Cokie oldum şimdilik ama

Bir yandan istiyorum aslında, hani rahim içini goruntulesinler ne var ne yok baksınlar kuzu cokie bayılırım
Ya çok acayip doktor videoya almış bana gösterdi ameliyattan sonra sosyalim insan canlı canlı içini görüyor. Birde Allah nasip ederse bebişinin büyüyeceği yeri görüyorsun
Bendee

Aslında bakamam ama icimi bi karıştırsinlar istiyorum delirdim
Ahahah sosyalim ya kendi düşsün tabi inşallah gerek kalmasın böyle birşeye de. Benim ikinci olma ihtimalide varmış 1 kere neysede 2ciyi kaldıramam gibi

Girmeden önce kapıya 3 kez vurun demişsin
Tık tık tık
Tık tık tık
Tık tık tık

Canım ben şuan şehir dışındayım, yaklaşık 10 gün kalacağım. Yasin cüzü var fakat Kuranı Kerim yok yanımda.Bir ara Telefondan bakayım okunabilşniyor mu , net sayfa var mı diye, duruma göre mesaj yazarım.
Allahım arkadaımızın annesine ve tüm hasta annelerimize şifa versin.

Hoşgeldin kapıyı sonuna kadar acayim

Tamam canım bak sen haber edersin ALLAH razı olsun ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…