Ay linoşum ben bu mesajı görmemişim çok afedersinHayırlısı olsun kuzummm
Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Tüp bebek tedavisindeydin diye hatırlıyorum
1 deneme olmadı di mi daha perimmm öncesinde bu tahlilleri yapıyorlar
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın kuzuuu
Tamam canım yaz beni. Adetim biter bitmez okurumEylül 10 a kadar zamanı var Elifim
Eğer o zamana kadar biterse listeye yazayım kuzum seni
Ne yaptinnSaliş merale ne yapicam bak şimdi
Tamam Elif'im Allah razı olsun kuzum benimTamam canım yaz beni. Adetim biter bitmez okurum
Önemli değil kuzum estağfurullahAy linoşum ben bu mesajı görmemişim çok afedersin
İnşallah canım benim rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Evet tedavi sürecindeyim daha transfer öncesi hazırlanıyoruz işte. Embriyolar donduruldu daha transfer olmadım. Rahimde yapışıklık vardı birde t şeklindeydi o düzeltildi. Regliden sonra bakalım belli olcak 2. Bir düzeltme gerekcekmi yoksa transferemi hazırlanıcaz nasip
İnşallah canım benim amin çok sağolasınÖnemli değil kuzum estağfurullah
Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu göstersin kuzummm
İnşallah bir problem çıkmaz
Allah razı olsun canım benim
Eylül 10 na kadar zamanı okuyabilirsen arkadaşım listeye alayım kuzum seni
Canım nickin değişmişAy linoşum ben bu mesajı görmemişim çok afedersin
İnşallah canım benim rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Evet tedavi sürecindeyim daha transfer öncesi hazırlanıyoruz işte. Embriyolar donduruldu daha transfer olmadım. Rahimde yapışıklık vardı birde t şeklindeydi o düzeltildi. Regliden sonra bakalım belli olcak 2. Bir düzeltme gerekcekmi yoksa transferemi hazırlanıcaz nasip
Sosyalimm evet bir değişiklik yaptımCanım nickin değişmişher şey yolunda mı,histeroskopi oldun.Nasıl oluyor süreci ,kolay degilmi? belki bende olacağım ondan soruyorum
Çok geçmiş olsun canimcim,sonucu güzel olsun inşSosyalimm evet bir değişiklik yaptım
Histereskopi evet kolay bir işlem canım yarım saat kadar sürdü genel anestezi ile oldum ben. Kendime geldiğimde biraz regl ağrısı gibi ağrım vardı zamanla oda geçti. 15:40 odama geldim. 1 saat sonra ayağa kalktım 18:30 civarlarıda hastaneden çıktım
Sadece o akşam kanamam oldu sabahında birşey yoktu ama bugün 2. Günü sabah karnım sağlı sollu bir ağrım vardı bir kaç saat sürdü ama benim rahimi yanlardan açtıkları içindir diye düşünüyorum.
Senin ne için yapılacak
Polip alınması çok daha da basit bir işlemmiş sosyalim hiç endişe etme. Gözünü kapayıp açıyosun herşey geçmiş oluyorÇok geçmiş olsun canimcim,sonucu güzel olsun inşbu yolda yapılan herşey mubah polip için yapılacak eğer düşmezse inş gerek kalmaz bana
Balpeyisi mi yapsaydin Acaba
Bir yandan istiyorum aslında, hani rahim içini goruntulesinler ne var ne yok baksınlar kuzuPolip alınması çok daha da basit bir işlemmiş sosyalim hiç endişe etme. Gözünü kapayıp açıyosun herşey geçmiş oluyor
Cokie oldum şimdilik ama
Ya çok acayip doktor videoya almış bana gösterdi ameliyattan sonra sosyalim insan canlı canlı içini görüyor. Birde Allah nasip ederse bebişinin büyüyeceği yeri görüyorsunBir yandan istiyorum aslında, hani rahim içini goruntulesinler ne var ne yok baksınlar kuzucokie bayılırım
Aslında bakamam ama icimi bi karıştırsinlar istiyorum delirdimYa çok acayip doktor videoya almış bana gösterdi ameliyattan sonra sosyalim insan canlı canlı içini görüyor. Birde Allah nasip ederse bebişinin büyüyeceği yeri görüyorsun
Bendee
Ahahah sosyalim ya kendi düşsün tabi inşallah gerek kalmasın böyle birşeye de. Benim ikinci olma ihtimalide varmış 1 kere neysede 2ciyi kaldıramam gibiAslında bakamam ama icimi bi karıştırsinlar istiyorum delirdim
Girmeden önce kapıya 3 kez vurun demişsin@Feminas
@Nefes0858
deynepnaz
@Sadelikherseydir
@Kipa2008
@Tosun Pasa
@Nevreste
@C A N O
@burcusami
@agustos72
@Aktif Lora
@
KızlarLna16 Annesinin niyetine Hucurat süresi okunucak okumak istermisiniz
Hoşgeldin kapıyı sonuna kadar acayimGirmeden önce kapıya 3 kez vurun demişsin
Tık tık tık
Tık tık tık
Tık tık tık
Canım ben şuan şehir dışındayım, yaklaşık 10 gün kalacağım. Yasin cüzü var fakat Kuranı Kerim yok yanımda.Bir ara Telefondan bakayım okunabilşniyor mu , net sayfa var mı diye, duruma göre mesaj yazarım.
Allahım arkadaımızın annesine ve tüm hasta annelerimize şifa versin.
Canım sayfalara emin olamadım netten. Kuranı Kerimden sayfaları çekip atsana müsait olunca.Hoşgeldin kapıyı sonuna kadar acayim
Tamam canım bak sen haber edersin ALLAH razı olsun ❤❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?