- 19 Kasım 2020
- 22.130
- 48.278
- 548
Hahah kolay gelsin dutumGüne başlayalı çok oldubu üstünün cilası
Sağolasın balım bu sene ilk defa deniyorum patlıcanı öyle bakalım nasıl olacakBamya sevmem kuzummohh sanada afiyet olsun
Ahh bende çok severim bamyayu dolapta köşede bir poşet var zor günler için saklıyorumAynen kuzu yaaa pestilim çıktı hele bide o eşyaların taşınıp temizlenip yerleşme işi
Düşündükçe kendime gelemiyorum
Ayy hadi inşallah kolaylıkla olsun arkasına transfer ne zaman
Kızım sen duymadın mı şehirler içinde Konya yemekler içinde bamya
Yemek arıyorum da canımNe konuda kuzum
Oyy maşallah maşallah canımOldu oldu kizvalla bilmiyom gorecez ilerleyen zamanlarda
Allah kolaylık versin askosummmBende iyiyim bitanem rutin bahçe işleri koşturmaca bugün az iş var❣❣
Ahhh kuzumm yaa ben bu aralar mutfağa giremiyorum eşim yapıyor yemekleriHahah kolay gelsin dutum
Sağolasın balım bu sene ilk defa deniyorum patlıcanı öyle bakalım nasıl olacak
Ahh bende çok severim bamyayu dolapta köşede bir poşet var zor günler için saklıyorumolur da canım ister bulamazsam
Yemek arıyorum da canım
Amin kuzum cumlesininkiniOyy maşallah maşallah canımsağlıkla gelsin
Eki Görüntüle 3119745
MssPARE Catlak-kurabiye Lna16 bir mucizee ASSOSyal Bal0ncuk D u t Jou Seridina Nosking Fatmazell Cookiie sayfadaki tüm arkadaşlara da hayırlı cumalar
O zamandan beri hiö tavuktamı yemedin kızzHahah aynen ya hatta değişik bir şey mi yapmıştık kız neydibak o kadar uzun zaman geçti ki tavuk neye benziyor onu unutcam
Aminn canım benimEki Görüntüle 3119745
MssPARE Catlak-kurabiye Lna16 bir mucizee ASSOSyal Bal0ncuk D u t Jou Seridina Nosking Fatmazell Cookiie sayfadaki tüm arkadaşlara da hayırlı cumalar
Ya çok zır taşınmak ben 3 aylık evliydim taşındım daha eve yerleşemeden birdahaAynen kuzu yaaa pestilim çıktı hele bide o eşyaların taşınıp temizlenip yerleşme işi
Düşündükçe kendime gelemiyorum
Ayy hadi inşallah kolaylıkla olsun arkasına transfer ne zaman
Kızım sen duymadın mı şehirler içinde Konya yemekler içinde bamya
Et köfte patates kızartması mercimek çorbaHahah kolay gelsin dutum
Sağolasın balım bu sene ilk defa deniyorum patlıcanı öyle bakalım nasıl olacak
Ahh bende çok severim bamyayu dolapta köşede bir poşet var zor günler için saklıyorumolur da canım ister bulamazsam
Yemek arıyorum da canım
Guvec
Kafa meşgul bu sıralar Yasemin cn
Bende et yok can
Siziiii böyle ekmek arası yapıp yerimmmmm kuzularrrrrr
Seviliyorsunuz hemde çok
Hayırlı akşamlar güzelliklerrrrr
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
Cookiie
@Minnosprenses
@Cemoos
@yagmurdansonra
M MaviMabellee
@coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
@Tiniminimavihanim
Saliha40
@NesNa
Noisy Girl
@madammor
MssPARE
@sebbo
@Magnifiaque
@Morrmeneksee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
Meral01
@_HALLEY_
Bal0ncuk
@Bly Manor
@J a n e
@LimonluAyran
kocişim yokta anneme gideyim dedim. evde yalnız yenmiyoSende mi Leyla, gidip duvarımda ağlıycam
Hayırlısı olsun inşallah kuzumYa çok zır taşınmak ben 3 aylık evliydim taşındım daha eve yerleşemeden birdahayardım edecek birisi varsa yardım iste canım tek başına çok zOrlanırsın
Ya kendi doktorum bir ay sonrasına dedi ama ameliyat eden doktor ne dicek bilmiyorum canım
nayıııır nolamaaaazkızlar bn 1 hafta izne cıkıyorum pek bakamayabilirim
özliecem hepinizi
Son olsun inşallah canım benim bu Allah yardımcın olsunHayırlısı olsun inşallah kuzum
Aynen zor yaaa
Bende 17 günlük evliyken taşınmıştır buraya
Şimdi yine geri gidyorz
tatile gidiyosun anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?