Yok tatlım salı günü ameliyatım var nasipse ameliyattan sonraki adetten sonra başlıcam transfer hazırlığınaCookiie transfer oldun mu kuzu
Yaa sosyalim bizim köpek bahçede cünkü sürekli dışarı çıkıp geliyor dışardaki köpeklerle takılıyor. Pirelniyor ikide birde kaşınıyor birde o yüzden ben tedirgün oluyorum. Geçen ay ilaç yaptık iyidi yüne başladı kaşınmaya ya yine ilaç alcaz ya aşıya götürcezHiç o kadar ince düşünmüyorum be kuzum, şimdiye kadar da bisey yaşamadımbelki ben çok rahatım bu konuda
Napayım canım buhar olup uçucam birazdan sen napıyonNapiyin aşkoşkoşkoşkoommmm
E o dışarda yapamazki ama kaçıp napcak evinde dursun
Kızdırmışsın amaaaaa ısırır tabi
Ne ameliyatııııııı histeroskopi miYok tatlım salı günü ameliyatım var nasipse ameliyattan sonraki adetten sonra başlıcam transfer hazırlığına
Ayy bendee yaa totoma akdsr ter akıyo hiç boyle nem olmamıştı istnabul ya şoktayımNapayım canım buhar olup uçucam birazdan sen napıyon
Belki de şey istiyordur ondan kaçmıştırE o dışarda yapamazki ama kaçıp napcak evinde dursun
Vay yaramaz yaa kapiyi kitleyinYaa sosyalim bizim köpek bahçede cünkü sürekli dışarı çıkıp geliyor dışardaki köpeklerle takılıyor. Pirelniyor ikide birde kaşınıyor birde o yüzden ben tedirgün oluyorum. Geçen ay ilaç yaptık iyidi yüne başladı kaşınmaya ya yine ilaç alcaz ya aşıya götürcez
Evet canım onu olucam ondan sonra transferNe ameliyatııııııı histeroskopi mi
Boncuk bıncuk terler gidiyo valla yarın yağmur gösteriyo bakalım inşallah serinlerAyy bendee yaa totoma akdsr ter akıyo hiç boyle nem olmamıştı istnabul ya şoktayım
6 aylık daha kız olurmu o kadar küçükBelki de şey istiyordur ondan kaçmıştır
Kapıyoruz gdiyp kapıya vuruyo bize bakıyo açalım diyeVay yaramaz yaa kapiyi kitleyin
Eevtt cano baya geliyomuş yagmur hayırlısı şini soğudu evBoncuk bıncuk terler gidiyo valla yarın yağmur gösteriyo bakalım inşallah serinler
Ohh serin serin güzel bi uyku çeksinEevtt cano baya geliyomuş yagmur hayırlısı şini soğudu evkızımde uyudi hemen sicaktan uyiyamaydı zavallımm
Burda 20ninaltına düşmediDün aldım kilosu 15 tlye
Cansınız güzel kızlarrrrr
Hep böyle huzur ve mutluluk içinde olalım
Gift şeysine alışmaya çalışıyormuşumdur
ASSOSyal
@Kimyonsu
Cookiie
@Minnosprenses
@Cemoos
@yagmurdansonra
@MaviMabellee
@coconatt
Jou
@Nau Nau
bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
@NesNa
@ozo1907
Madammor
MssPARE
@sebbo
@Magnifiaque
@Morrmeneksee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Meral01
Bal0ncuk
@J a n e
@LimonluAyran
Ooo süperrEvet canım onu olucam ondan sonra transfer
Uyandı pohluuOhh serin serin güzel bi uyku çeksin
Kime kızdınız mucizem profildeOoo süperr
Dr tutunma ihtimalini artırmak için mi yapmak istedi yoksa filmde perde falan mı gördü
Amoonn kızzz kim olcak işyerinde yanımdaki hatunun bencilliğineKime kızdınız mucizem profilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?