• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sen nerdesin tiniminicim baya saat farkı var sanırım burda akşam oldu
Kelebeğim ben Amerikadayım🥰 8 ay sonra yurda dönüş olacak nasipse işime evime kaldığımız yerden devam evet 8 saat zaman farkı var

Perişim ne duysam deniyorum şu an soğan suyunu içerken seni selamlıyorum😍 13.gün Bu ay olmasa da diğer aya inşallah olur diyorum sen ne yapıyorsun💐
Ay hadi şifa olsun inşallahh😍😍 canım bende kimyasal geçirdim yeni sıfırlandı adet oldum yeni bitti adetim. Yeniden doktora gözükçem bakalım bir sebep bir çare bulabilcekmi 😐

Ay hadi şifa olsun inşallahh😍😍 canım bende kimyasal geçirdim yeni sıfırlandı adet oldum yeni bitti adetim. Yeniden doktora gözükçem bakalım bir sebep bir çare bulabilcekmi 😐
Sağol çiçeğim inşallah Sana da geçmiş olsun bebeğim aynen doktora bir git bakalım sonumuzu Rabbim hayra çıkarsın:anneadayı::KK36::KK60: Bu kimyasal da herhangi bir şey yapmış mıydın periimm🐣

Ayy tencere tencere yemek yaptım ölüyorum yorgunluktan 😂
Daha da işim bitmedi ama uzandım yeter ya 🙈
Parem gittin mi sende markete 👀
Gittim markete evden çıkınca eve giresim gelmiyor ya
Bi dolaştım eve geldim yemek telaşı derken daha yeni oturucam:silah:ben bittim yoruldum

Back