Evettt buyazz beni bitirdii ömrüm bitti sanki yaaa çok çektim bide busıcakta bebek bakıyosun sen yapış o yapış allahımm delirdimYaa sorma elcom ilkte ne güzel serin gidiyordu yaz son 1 aydır bunalttı sanki iyice. Şu ağustos bitse eylül belki serinler yine azcık
Allah korusun kurabiyem düşüncesi bile kötüAman hiç olmasın inşallah
Hayırlı cumalar hünkarsum
Kalktım kalktım mutfağı hallettim bileÇay çeşme derken öğlen oldu
Hahhaha @Hünkarsu kalıcak adım
Serin odan varsa valla şanslısın kuzum ya çok zor evet senin birde iki kat bebeklede temas halindesin sürekli çok fena olur. Az kaldı inşallah serinler 10 15 güne diye umuyorum.Evettt buyazz beni bitirdii ömrüm bitti sanki yaaa çok çektim bide busıcakta bebek bakıyosun sen yapış o yapış allahımm delirdimallahtan odam serin oluyo geceleri hele öyle rahat uyuyoki benim kızımm eylül birazdaha serinler günler kısaldı artık sa ah 5 te gün acıyodu şimdi 7de açıyo akşam 8buçuk olmadan kararıyo geliyo sonbahar belli gecen sene bne böyle yaşamadim ya busene neydi sen nasilsinn canıminiçi gelişmeler nasıl merak ediyorum seni bide firsat olmuyo sormaya bizimki aşı oldu bugün kontrol ediyorum ateşine hep
aynen eylulu bastıkmı tamamdırrSerin odan varsa valla şanslısın kuzum ya çok zor evet senin birde iki kat bebeklede temas halindesin sürekli çok fena olur. Az kaldı inşallah serinler 10 15 güne diye umuyorum
Yaptılar vallahiii.
Ben iyiyim kuzum çok şükür bir gelişme yok adet bekliyorum gelmek bilmiyor deli oluyorum 3 gündür masaj yapıyprum gelsin diye. Olcak gibi ağrılarım oluypr sürekli ama yok ne gelen ne giden var.
Oy yesin onu teyzesi ona kıyıp aşımı yaptılar bidee
İnşAllah canım gelsin de biran evvelaynen eylulu bastıkmı tamamdırr
Yaptılar vallahiii
Yapmaya devam et fırsat buldukca ağrırr benimde ağrıyodu ağrıyla gelecek o
Ohh eline sağlık perim bak ben dün ne yaptim yemek yarışmasına bakKalktım kalktım mutfağı hallettim bile
Gelir gelir sen strest etme rahat ollİnşAllah canım gelsin de biran evvel
hayırlı cumalar cnmHayırlı cumalar canım kızlar
Aa dur bakayım parem hiç bakmıyorum bu ara oralaraOhh eline sağlık perim bak ben dün ne yaptim yemek yarışmasına bak
Evet canım benim öyle yapıyorumGelir gelir sen strest etme rahat oll
iş yerindekilerle son zamanları die hasret giderioNeden sesi çıkmıyor bu gadinin
İşte öyle böyleyim parecimYavru nerdesin özledim ha❤❤
Kesin öylediriş yerindekilerle son zamanları die hasret giderio
ayrılmak istemiomuş
çok seviomuş vazgeçemiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?