- 19 Kasım 2020
- 22.136
- 48.287
- 548
Hahah kıyamam m mPanik su olunca ne olucak elco doğurdu attı
Otursu olmalıydı şimdiCatlak-kurabiye koydu ya allahım bune çile
![]()

Öff pariş o ne yemek öyle yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahah kıyamam m mPanik su olunca ne olucak elco doğurdu attı
Otursu olmalıydı şimdiCatlak-kurabiye koydu ya allahım bune çile
![]()
Abi olcam dedi ben napimBende oyle sanıyodum ama değill sen beni beklemeden doğurdunn ayıptırr yaa![]()
Begendin mi yavrummm bekliyorum bende açılmadı daha ❤❤Hahah kıyamam m m
Öff pariş o ne yemek öyle yaayorum yapacaktım da açılmamış daha unutturma yorum yapayım bayıldımmmm
Hahah ay yapsana pariş.Begendin mi yavrummm bekliyorum bende açılmadı daha ❤❤
Adımı @Hünkarsu yapicam![]()
Kız KurbikHahah ay yapsana pariş.Gel bu çileyi beraber çekelim
![]()
Hünkar olmaz sultanpare olurKız Kurbik
Hunkarpare yapayım mi
Aaaa cidden ne matrak olurSülümaann sülümaaaaaannn![]()
Aaaa cidden ne matrak olur
Bak aklıma girme sosyalim karşına yiğit yağız bir delikanlı gibi çıkarım ha![]()
![]()
![]()
![]()
Geçen düğüne gidicez acele işimiz birde hemen hazırlanıp çıkmamız gerek. Bana dedi beyaz gömlek giycem. Baktım hepsi ütüsüz. Birtane krem gömlek ütülü. Aldım elime baksana bu gömlek ne güzel sanada çok yakışıyo diye kandırdım ahahahaha bereket heöen aldı giydiBende eline gömlek alınca bir bakış atıyorumsonra bir duygu sömürüsü falan
mecbur kalmadıkça giyinmiyor
![]()
Canım eve döndük külkedisi hayatıma dönüş yaptımKızlar @J a n e nere gitti yeni gördüm
Nosking
@Seridina
Nerdesiniz
@Semra12345
Semra etiket yapıyorum gelmeyin bacı rahatsız ediyormuşum gibi oluyor![]()
İyi olmaya çalışıyorum kuzum ya dün 3 kemoterapi aldımMeral kuzum nasılsın iyimisin![]()
Kolay gelsin canımCanım eve döndük külkedisi hayatıma dönüş yaptım
Dünden beri erzaklari yerleştiriyorum
Biraz da benim hatam hadi şunları koymadan mutfak dolaplarını sileyim dedim
Anca onlar bitti valizleri açmadım daha
Onları da gardrobu sileyim de öyle yerlestireyim derim kesin yüzde yüz eminim kendimden
Bi 3 gün de o sürse tamam![]()
Anne evi çok başka ya ama evimi de özlemişimKolay gelsin canım
Hoş geldin evine⚘
![]()
Biliyorum canım sorayim dedim geçen zor oldu demistin yine öyleyse yormayim dedimİyi olmaya çalışıyorum kuzum ya dün 3 kemoterapi aldım![]()
Aman boş verAnne evi çok başka ya ama evimi de özlemişim
Ev işlerini tenzih ediyorum![]()
Her seferinde biraz daha zorlaşıyor kuzum yaBiliyorum canım sorayim dedim geçen zor oldu demistin yine öyleyse yormayim dedim
Iyimisin şimdi❤
Geçecek kuzum bunlarda biticek Allahın izniyle imtihan bitanem sabret dua et MeralimHer seferinde biraz daha zorlaşıyor kuzum yabugünler de geçecek inşallah parem zor çok zormuş rabbim kimseye böyle dert vermesin
![]()
Hahah direkt hünkar beğendi yapsana parişKız Kurbik
Hunkarpare yapayım mi
Yaf bu kadar kolay kanmaları beni korkutuyorGeçen düğüne gidicez acele işimiz birde hemen hazırlanıp çıkmamız gerek. Bana dedi beyaz gömlek giycem. Baktım hepsi ütüsüz. Birtane krem gömlek ütülü. Aldım elime baksana bu gömlek ne güzel sanada çok yakışıyo diye kandırdım ahahahaha bereket heöen aldı giydi![]()
Amin canım Rabbim senin için de acil şifalar versin kolaylaştırsın inşallahHer seferinde biraz daha zorlaşıyor kuzum yabugünler de geçecek inşallah parem zor çok zormuş rabbim kimseye böyle dert vermesin
![]()