• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende eline gömlek alınca bir bakış atıyorum 😅 sonra bir duygu sömürüsü falan😅 mecbur kalmadıkça giyinmiyor😅😅
Geçen düğüne gidicez acele işimiz birde hemen hazırlanıp çıkmamız gerek. Bana dedi beyaz gömlek giycem. Baktım hepsi ütüsüz. Birtane krem gömlek ütülü. Aldım elime baksana bu gömlek ne güzel sanada çok yakışıyo diye kandırdım ahahahaha bereket heöen aldı giydi :KK70::KK70::KK70::KK70:

Kızlar @J a n e nere gitti yeni gördüm 🙄🤔

Nosking Nosking
@Seridina

Nerdesiniz 🙄🙄🤔🤔

@Semra12345

Semra etiket yapıyorum gelmeyin bacı rahatsız ediyormuşum gibi oluyor 🙄🤔🙄🤔
Canım eve döndük külkedisi hayatıma dönüş yaptım😒
Dünden beri erzaklari yerleştiriyorum
Biraz da benim hatam hadi şunları koymadan mutfak dolaplarını sileyim dedim
Anca onlar bitti valizleri açmadım daha
Onları da gardrobu sileyim de öyle yerlestireyim derim kesin yüzde yüz eminim kendimden🤣
Bi 3 gün de o sürse tamam🤣

Canım eve döndük külkedisi hayatıma dönüş yaptım😒
Dünden beri erzaklari yerleştiriyorum
Biraz da benim hatam hadi şunları koymadan mutfak dolaplarını sileyim dedim
Anca onlar bitti valizleri açmadım daha
Onları da gardrobu sileyim de öyle yerlestireyim derim kesin yüzde yüz eminim kendimden🤣
Bi 3 gün de o sürse tamam🤣
Kolay gelsin canım 😇😇
Hoş geldin evine 🌷🌹🥰

Kız Kurbik

Hunkarpare yapayım mi
Hahah direkt hünkar beğendi yapsana pariş 😅😅😅🤤🤤🤤
Geçen düğüne gidicez acele işimiz birde hemen hazırlanıp çıkmamız gerek. Bana dedi beyaz gömlek giycem. Baktım hepsi ütüsüz. Birtane krem gömlek ütülü. Aldım elime baksana bu gömlek ne güzel sanada çok yakışıyo diye kandırdım ahahahaha bereket heöen aldı giydi :KK70::KK70::KK70::KK70:
Yaf bu kadar kolay kanmaları beni korkutuyor 😅😅 dışarısı aşkoştoşkoş kaynıyor malum😅😅😅
Her seferinde biraz daha zorlaşıyor kuzum ya 😞😞 bugünler de geçecek inşallah parem zor çok zormuş rabbim kimseye böyle dert vermesin 😞🤲
Amin canım Rabbim senin için de acil şifalar versin kolaylaştırsın inşallah 🥺

Back