- 19 Kasım 2020
- 22.141
- 48.294
- 548
Aaa ama nedennKızzz nere gittinnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa ama nedennKızzz nere gittinnn
Ben şaşurdummAaa ama nedenn
Kızzz nere gittinnn
İşleri varmıs kızceler istedigi zaman geri dönerAaa ama nedenn
Tamamm beybisu napinnn hiç görünmuyon banaaİşleri varmıs kızceler istedigi zaman geri döner![]()
Cok gorunmuyorum kiii ders sporTamamm beybisu napinnn hiç görünmuyon banaa![]()
Trakyalıyım benMemleketiniz neresi acep![]()
Yaaaa neresinde pekii bende trakyada çerkezköyde oturuyorum evlendim buraya yerleştim istanbuldan memleket rizeTrakyalıyım benSen?
Aynı kuzuu bazen huysuz bazen iyii geçinip duruyoruzz 2bucuk ay neara oldu anlamadimCok gorunmuyorum kiii ders sporsıcaklar
Sen napıyorsun bebişleee
Edirnedeydim ben ama şimdi İstanbul'da yaşıyorum.Yaaaa neresinde pekii bende trakyada çerkezköyde oturuyorum evlendim buraya yerleştim istanbuldan memleket rize![]()
Anladımm olsunnEdirnedeydim ben ama şimdi İstanbul'da yaşıyorum.
AynenAnladımm olsunn![]()
4 sene öncede ilkkez geldiğimde gercekten sevdimm hiç beklemiyodum ve burdanda istanbula gitmek istemiyorum yalnız başıma sıkılırdım hep ama alıştım ve busene acayip evler doldu hep cok kalabalıkalştı tenha biyerde sessiz sakin biyerde oturuyordum ama bitti o işAynenSen sevdin mi Çerkezköy'ü?
Orası tam sanayi bölgesi olduğu için çok göç alır.4 sene öncede ilkkez geldiğimde gercekten sevdimm hiç beklemiyodum ve burdanda istanbula gitmek istemiyorum yalnız başıma sıkılırdım hep ama alıştım ve busene acayip evler doldu hep cok kalabalıkalştı tenha biyerde sessiz sakin biyerde oturuyordum ama bitti o iş![]()
Ohh ohh masallah hayırla büyüsün kuzucukAynı kuzuu bazen huysuz bazen iyii geçinip duruyoruzz 2bucuk ay neara oldu anlamadim
Sağoll teyzoşuOhh ohh masallah hayırla büyüsün kuzucuk![]()
Evett tepedeyim bide hep boştu doldu taştı oldu resmen istanbul hiç aratmiyor bileOrası tam sanayi bölgesi olduğu için çok göç alır.
Ben Çerkezköy'ü bilmiyorum ama çok yoğun göç aldığını biliyorum.Evett tepedeyim bide hep boştu doldu taştı oldu resmen istanbul hiç aratmiyor bile