Hayırlı cumalar güzel parişimEki Görüntüle 3111906
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@Nau Nau
bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@J a n e
Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
Olsun balım sen iyi ol daYaaa seni yerimm yerim ballı lokmam güzeller güzeli anne oğlusunun anası sevgi pıtırcığı olmuşuzzbende seni seviyorum canımın için
Bakamıyorum pek kuzu siteye kaynanadayım tel çekmiyor
Bu ay sonunda bitanemHahah herkesin içinde yapınca hele
İş yerinde durumlar nasıl canım ne zaman çıkıyorsun
Balll kurabiyem yerim seni canm arkadaşım ben de çok seviyorum ülennnnnbir mucizee ballı lokma tatlısımmmm kaymaklı ekmek kadayıfımmm kakaolu pastammm 5 çayı tadında arkadaşımm kıymetlimissss sevüyyrüzzz agaa
Aynen bitanem onun yerine çalışıyorum elhamdülillah Bi sıkıntı yok inşallah idare ediyorum olmadan da yerini teslim ederim inşallahO kızın yerine çalışıyon dimi ne poh yiycen
Hadi bakalım inşallah canım Rabbim kolaylık versin. Sonra ev hanımlığı mı başka yere gircrn miBu ay sonunda bitanem
Balll kurabiyem yerim seni canm arkadaşım ben de çok seviyorum ülennnnn
Evett canımm allah kolaylığinı versin balımmAynen bitanem onun yerine çalışıyorum elhamdülillah Bi sıkıntı yok inşallah idare ediyorum olmadan da yerini teslim ederim inşallah
Bir iki ay ev hanımlığı sonra bi iş bakarım gibi düşünüyorum bakalm canmmHadi bakalım inşallah canım Rabbim kolaylık versin. Sonra ev hanımlığı mı başka yere gircrn mi
Sağolasın kuzumEvett canımm allah kolaylığinı versin balımm
He ya dinlen biraz kuzum gerçi çalışmaya alışınca ev boğuyor insanı. Eve alışınca da dışarı çıkasın gelmiyorBir iki ay ev hanımlığı sonra bi iş bakarım gibi düşünüyorum bakalm canmm
Sağolasın kuzum
MerhabaGünaydın kızlarNasılsınız?
Merhaba.Merhaba
Pek iyi sayılmazz cok sıcak ben sıcak kızım sıcakk yapış yapış ustümde durdukça psikolojim bozulduMerhaba.Haftasonu nasıl geçiyor
Çok şükür canım benim. Histereskopi için regli bekliyorum olunca olucak oda hemen iyiyim çok şükür sen nasılsınOlsun balım sen iyi ol dahisteroskopi kesinleşti demiştin tarih belli mi nasılsın
Ben de inanılmaz sıkıldım sıcaktan. Asla yaz insanı değilim.!Pek iyi sayılmazz cok sıcak ben sıcak kızım sıcakk yapış yapış ustümde durdukça psikolojim bozuldu
Oy kuzum benim bitanesin ALLAH hattını yapsın
Ulaaannn heemennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?