• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ohaaaa bugun cuma mı yaaa bende şinj baktım tarihe hakkat cuma ayy benim kafa gitti ben perşembe zannediyorumm bugün anaaağğ 🙄🙄🙄 bid epareye bugün cuma değell dedimm ayyy benim devreler yandı:confused: :confused: habu almira sağolsunn 😀

ASSOSyal ASSOSyal kiraz gülümm mm 🥰🥰 güzel kalplim iyi niyetlimm 🥰 kk nın en çok sevilenlerinde ilk sıralardasın doğum gününde anasayfa kirazlar ile dolmuştu 🥰 bizim gönlümüzde de ilk sıralardasınn 🥰🥰 hayat sana hep güzellikler getirsin 🥰 seveyömmmmm agammm🤩🤩😍😍😋😋😘😘
cat-couple.gif
Yaaaaa kurbişimm çok tatlısın yaa coookkk🥰🍒🍒 seni çokça yerim kiraz gibi 🤗🤤🥰🍒🍒🍒 ağzından yine bal damlıyor kurbişimm balliskom 💜🥰🍒🍒🍒🍒 tatlı şey seni🤤💜🥰🍒🍒🍒😘

Ohaaaa bugun cuma mı yaaa bende şinj baktım tarihe hakkat cuma ayy benim kafa gitti ben perşembe zannediyorumm bugün anaaağğ 🙄🙄🙄 bid epareye bugün cuma değell dedimm ayyy benim devreler yandı:confused: :confused: habu almira sağolsunn 😀
Ahahahh 🤣🤣🤣
Almişle normal kuzum unutmam 🤭
Hayırlı cumalar birtanem 🥰

Back