- 20 Aralık 2020
- 17.162
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.361
- 548
Günaydın Meralim bir iki gündür regl ağrısı sancılarıyla başım dertte yatıp duruyorum hiç keyfisimm yokk den napıyonn kuzummm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Meralim bir iki gündür regl ağrısı sancılarıyla başım dertte yatıp duruyorum hiç keyfisimm yokk den napıyonn kuzummm
Bende kurularla uğraşıyorum iyiyim şükürşu maymun kardeş kadar keyifçi olamadım![]()
![]()
![]()
![]()
iyiyim bebeği sen nasılsın
Kızzz zor olmaz mı Bi yeri ağrısa şuram ağrır acır diyemezNapsıb iyi kuzum ye iç yatbırt yapmaya uğraş vs hayat onlara daha zor gı
bebekken bile rahat yok zalım dünyada
sen. Napıyon
Nolduuu sevgilimmmNefes almak zor![]()
Çok sıcak bebekim yaaNolduuu sevgilimmm![]()
Sen unutulacak kadın mısın
Geçmiş olsun kuzum ıyim çok şükürGünaydın Meralim bir iki gündür regl ağrısı sancılarıyla başım dertte yatıp duruyorum hiç keyfisimm yokk den napıyonn kuzummm![]()
Yaaaa mucoooooo hahahahah ne güzel dedin oyle napıyosun güzelimmSen unutulacak kadın mısın
Sarı saçlarını deli gönlüme bağlamışım Mihriban mihribaannn
Ahhh deme vallahi bayılazammmÇok sıcak bebekim yaa![]()
İnş artık rahat olur kuzum, almisim de bunalirAhhh deme vallahi bayılazammmneseki akşamları baya serinlemeye başladı bide sabahları
Sorma gunduzleri uyuyamıyozz bide lanet olası öyle bi motorlar arabalar geçiyoki desen bomba patlıyorr bedua ediyorumm resmenn ettiriyolarr resmen zorlaİnş artık rahat olur kuzum, almisim de bunalir![]()
Geçecek inş kuzumSorma gunduzleri uyuyamıyozz bide lanet olası öyle bi motorlar arabalar geçiyoki desen bomba patlıyorr bedua ediyorumm resmenn ettiriyolarr resmen zorla
Çok yoruluyom julim yaa 3 haftadır izin de kullanamıyorımYaaaa mucoooooo hahahahah ne güzel dedin oyle napıyosun güzelimm
Aminn hayırlı cumalar çiçeğimAminnnnnn
Hayırlı cumalar kızlar
Eki Görüntüle 3111812
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
Cookiie
Minnosprenses
Cemoos
Y yagmurdansonra
M MaviMabellee
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
N NesNa
Noisy Girl
Madammor
MssPARE
S sebbo
Magnifiaque
Morrmeneksee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Meral01
Bal0ncuk
Black Light
AminAminnnnnn
Hayırlı cumalar kızlar
Eki Görüntüle 3111812
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
Cookiie
Minnosprenses
Cemoos
Y yagmurdansonra
M MaviMabellee
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
N NesNa
Noisy Girl
Madammor
MssPARE
S sebbo
Magnifiaque
Morrmeneksee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Meral01
Bal0ncuk
Black Light
Hayırlıı cumalar LinoşummmAminnnnnn
Hayırlı cumalar kızlar
Eki Görüntüle 3111812
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
Cookiie
Minnosprenses
Cemoos
Y yagmurdansonra
M MaviMabellee
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
N NesNa
Noisy Girl
Madammor
MssPARE
S sebbo
Magnifiaque
Morrmeneksee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Meral01
Bal0ncuk
Black Light
Hahah herkesin içinde yapınca heleKızzz zor olmaz mı Bi yeri ağrısa şuram ağrır acır diyemezpırt bile çocukken kıymetli haa büyüyünce bilseler ne kadar abes
![]()