Denedim hatta kazenle yazıştık. Umarım olur. Katılım tarihim aynı ama neden ismim farklı oldu onu anlamadım. Böyle bir şey yaşayan var mı kızlarSite yönetimine ulaşmayı denedin mi canım belki halledilebilir bir sorundur
İki hesabı birleştirmiş olabilirler mi acabaYa şifremi unuttum. Sıfırlayayım dedim. Sıfırlanınca bütün hesap sıfırlandı. Anlamadım ki.
WhatsApp hattı da bildigim kadarıyla sitenin ordan ulasırsan yardımcı olacaklardır eminimYa şifremi unuttum. Sıfırlayayım dedim. Sıfırlanınca bütün hesap sıfırlandı. Anlamadım ki.
Bilmiyorum ki. Benim ilk kullanıcı adım Ayata idi. Ne ara luxsimma oldu, ne ara aldım hiç bir fikrim yok.İki hesabı birleştirmiş olabilirler mi acaba
Olmadı oradan yazacağım artık. Ya da belki onlar bir yol bulurlar. Eski adımı ve avatarımı istiyorumWhatsApp hattı da bildigim kadarıyla sitenin ordan ulasırsan yardımcı olacaklardır eminim
Niye gı nesi varLuxsimma nedir ayrıca yaBöyle nick mi olur?
Nick değiştirme tarihine baktın mı? Olmadı değiştirLuxsimma nedir ayrıca yaBöyle nick mi olur?
Whatsapptan acil yaz bence kazene ikinci üyelik derler iyiden kapatırlar canimYa şifremi unuttum. Sıfırlayayım dedim. Sıfırlanınca bütün hesap sıfırlandı. Anlamadım ki.
Bilemedim canım WhatsApp hattına yaz bakalım. Ben çok tırsıyorum ikinci hesap olayındanBilmiyorum ki. Benim ilk kullanıcı adım Ayata idi. Ne ara luxsimma oldu, ne ara aldım hiç bir fikrim yok.
Doğru sen Hatay'a taşınmıştın diye hatırlıyorum. Baloncuk da orda. Süper bulussanızaHerkes kendi yakınındakiyle buluşsun
Hatta biz @Minnosprenses @Bal0ncuk ben toplu buluşalım
Buraya foto atalım da çatlasın gı
Değiştir istersen isminiDenedim hatta kazenle yazıştık. Umarım olur. Katılım tarihim aynı ama neden ismim farklı oldu onu anlamadım. Böyle bir şey yaşayan var mı kızlar
Ya biz şubatta taşındık hazirana kadar yerleşemedim benDoğru sen Hatay'a taşınmıştın diye hatırlıyorum. Baloncuk da orda. Süper bulussanıza
Ya ahsjdYa biz şubatta taşındık hazirana kadar yerleşemedim ben
Şimdi de tekirdağdayiz
Tam dönecekken eşim hasta oldu
Gidince inşallah görüşcez artik
Ay geçsin artık insallahYa ahsjd
Geçmiş olsun bu arada
SevmedimNiye gı nesi var
Değiştirebiliyor musun bi bak belki degisiyordurSevmedim
Kazene yazdım zaten. Haberi var yani. Muhtemelen şu an da görüyor yazdıklarımı. Onunla da az önce yazıştım.Whatsapptan acil yaz bence kazene ikinci üyelik derler iyiden kapatırlar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?