Yav sahte değil, insanlar çaresiz olabilir.

Çok üzülmüştüm ilk konusunda kaç kurtar kendini dedim. Sığınma evi konusu görünce bir sevindim anlatamam işte böyle duygularımızla oynuyorlar. Sonrada saçma sapan ensest bir konuyla geldi anlayamıyorum insanları.

Niye duygularımızla oynasın ki, herkesin şartları bizim ki gibi değil. Arkadaşlar özelden ulaşmış üyeye, gerçek yani. Çaresiz sadece.

Niye duygularımızla oynasın ki, herkesin şartları bizim ki gibi değil. Arkadaşlar özelden ulaşmış üyeye, gerçek yani. Çaresiz sadece.
Kadın sığınmayla ilgili konu açınca dedim kurtulacak şükür çok etkilenmiştim namazda adını bilmediğim biri için dua ettim sonra da hala eşiyle olduğunu görünce yazdığı konudan bağımsız üzüldüm açıkcası. Allah yardımcısı olsun umarım birgün kurtulabilir.

Amin canım

Ama ama ama
Artık benim konu sahibine lafim da yok bir öyle bir böyle olanlara lafım
Yav sahte değil, insanlar çaresiz olabilir.
Hadi çaresiz ondan açıyor bir önceki konuda bana tepki yapanlar ki sadece başlığı yanlış anladım diye oda şimdi kendileri yerle bir ediyor vay be

Konu çok uç olduğu için insanlar fake sandı aslında. Ama konu içinde inananlar da var

sakin ol parem
uzun uzun yok olma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…