Offf vallahii bi tamam diyolar sonra uzatıyolaryaa cok sinir bozucu yaHiç birşey bilmiyorz kuzum kimsede bilmiyor yıl sonunu bulabilir belkide
Geett deli kız kuku da neymişKukusunu açsın şöyle efil efil demi
Neren olsun guzzzGeett deli kız kuku da neymiş
GobekNeren olsun guzzz
Vardır bir hayır diyoz kuzumm napalımmmOfff vallahii bi tamam diyolar sonra uzatıyolaryaa cok sinir bozucu ya
Öylee canımm tabiiiVardır bir hayır diyoz kuzumm napalımmm
Oda iyidirr
Oda iyidirr
Vardır bir hayır diyoz kuzumm napalımmm
Gece gece napıyorsunuz bakiiim burdaaa
Embriyo donuk canım haftasonu gidip ameliyatı görüşcem demiştim onu görüştüm işteHaaa embriyo oldu haftasonu gitcem demiştin kızz ben öyle anladım
GeziyorumGece gece napıyorsunuz bakiiim burdaaa
Azıcık buralarda turladım şimdi gidiyorum Fatoşummmm sen napıyonGece gece napıyorsunuz bakiiim burdaaa
İyi gezmeler kuzuuGeziyorum
Yataktayım uykumu getirmeye çalışıyorum kuzum uzamış sizin görev ya üzüldüm ama geç olsun güç olmasın sonunda kavuşmak var ya onu bilmek güzel ve kaldığın yer enfess tadını çıkar birdaha nerde gideceksinAzıcık buralarda turladım şimdi gidiyorum Fatoşummmm sen napıyon
Heee bende görüşüp olcan sandımm tamam aşkommEmbriyo donuk canım haftasonu gidip ameliyatı görüşcem demiştim onu görüştüm işte
Canımın içi ben de aynen kendimi öyle teselli ediyorum ama işte bir yanımda hevesli tez canlı durmuyıru Fatoşummmmİyi gezmeler kuzuu
Yataktayım uykumu getirmeye çalışıyorum kuzum uzamış sizin görev ya üzüldüm ama geç olsun güç olmasın sonunda kavuşmak var ya onu bilmek güzel ve kaldığın yer enfess tadını çıkar birdaha nerde gideceksin
Yemek yaptımGece gece napıyorsunuz bakiiim burdaaa
Yok canım nerde o kadar kolay değil o 2 3 ayı var daha onunHeee bende görüşüp olcan sandımm tamam aşkomm
Olsunn geç olsun güç olmasın balımmYok canım nerde o kadar kolay değil o 2 3 ayı var daha onun
İyiyiz balım sen nasılsınGünaydın kızlar
Haftasonları bakamıorm pek
Herkes iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?