Ben dün yaptım konya dışından misafirler gelicek Allahtan yemeyim var rahatım biraz telaşlı geçicek haftasonuna kadar

Sana afiyet olsun ellerine sağlık bebekim
Ohhhh Missss părem ellerine sağlık afiyet olsunnn
Full misafir mı var paremmmmm
Sağol çiçeğim gideyim şunları doldurayımmm
Terbiyeli Missss
Hepimize afiyetle yemek nasip olsun kuzummmm

Evet kuzum ya çoğu kişiye gitmemiş neden bilmiyorum

GÜNAYDIN bu arada nasılsın beybisumm
Çok şükür çiçeğim iyiyim işte sıcakta uğraşıp duruyorum evdeyim bir yere çıkılmıyor evi temizle otur dizini izle derken zorla günleri geçirmeye çalışıyorum arkadaşlarım da kalmadı bir kaçı tayinci oldular son kalan da memleketine kaçtı sıcaklardan

Ben hiç tv izlemiyorum dizi ne izliyorsun

Ben hiç tv izlemiyorum dizi ne izliyorsun
Keşke benimde bahçem olsa uğraşsam izlemesem parem balkona saksıya patates ektim bakalım vercek mi hahaha bahçe olmayınca dizi gizli saklı izliyorum dün final bölümü vardı onu izlerim kahvaltımı ederken birazdan başka diziye başlarım

Iyi seyirler tatlım
Patates nerden aklına geldi ektin

Hahaha bide söküme diyor sanki tarla ektin
Ohhh sök kızart ye
Hahahaha kızz vala küçük bahçem olsa domates salatalık biber falan eksem çok istiyorum da bakalım burdan sonra küçük ile veya ilçeye taşınırsam ilk işim müstakil bahçeli bir ev bakmak olcak olursa eğer oralarda ekeyim diyorum geçen sene de büyük başkon saksılarına domates salatalık ekmiştik arkadaşla baya vermişti insan onların büyüdüklerini gördükçe mutlu oluyor

Ya ben onlarla konusurum
Neler derim bir bilsen mutlu olmak ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…