• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben dün yaptım konya dışından misafirler gelicek Allahtan yemeyim var rahatım biraz telaşlı geçicek haftasonuna kadar 🥰🥰🥰🥰

Sana afiyet olsun ellerine sağlık bebekim🥰🥰💕💕♥️♥️💞💞💋💋💋💙💙💜💜💛💛💛💚💚💚🧡🧡💘💘
Ohhhh Missss părem ellerine sağlık afiyet olsunnn 🏵️💖💘💕💕💜🥹😍😘🥰
Full misafir mı var paremmmmm 😘
Sağol çiçeğim gideyim şunları doldurayımmm🥹🥹🥹🥹
Terbiyeli Missss 😍😍😍😍😍
Hepimize afiyetle yemek nasip olsun kuzummmm 💜💕💘💖💖🏵️💋🌸🪷🌿🌷💗🎈💐🌻🌺🍒🍒💞💟💜💜💜🥰😘😍

dreaming-of.gif

Günaydınnnn kızlar kaĺkin hadiiiıi

Sabah oldu

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

@ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Nau Nau
@bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16 Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@J a n e
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
Günaydın paremm bildirim gelmedi topiğin ismini görüp tıklayınca gördüm🙈🥰

Evet kuzum ya çoğu kişiye gitmemiş neden bilmiyorum 🙄🙄

GÜNAYDIN bu arada nasılsın beybisumm💕💕♥️♥️💞💞💋💋💋💋
Çok şükür çiçeğim iyiyim işte sıcakta uğraşıp duruyorum evdeyim bir yere çıkılmıyor evi temizle otur dizini izle derken zorla günleri geçirmeye çalışıyorum arkadaşlarım da kalmadı bir kaçı tayinci oldular son kalan da memleketine kaçtı sıcaklardan🥹

Çok şükür çiçeğim iyiyim işte sıcakta uğraşıp duruyorum evdeyim bir yere çıkılmıyor evi temizle otur dizini izle derken zorla günleri geçirmeye çalışıyorum arkadaşlarım da kalmadı bir kaçı tayinci oldular son kalan da memleketine kaçtı sıcaklardan🥹
Ben hiç tv izlemiyorum dizi ne izliyorsun

Ben hiç tv izlemiyorum dizi ne izliyorsun
Keşke benimde bahçem olsa uğraşsam izlemesem parem🙈😅 balkona saksıya patates ektim bakalım vercek mi hahaha bahçe olmayınca 😅 dizi gizli saklı izliyorum dün final bölümü vardı onu izlerim kahvaltımı ederken birazdan başka diziye başlarım 😅

Keşke benimde bahçem olsa uğraşsam izlemesem parem🙈😅 balkona saksıya patates ektim bakalım vercek mi hahaha bahçe olmayınca 😅 dizi gizli saklı izliyorum dün final bölümü vardı onu izlerim kahvaltımı ederken birazdan başka diziye başlarım 😅
Iyi seyirler tatlım ♥️♥️
Patates nerden aklına geldi ektin 🙄

Hahaha bide söküme diyor sanki tarla ektin 🤣🤣🤣🤣
Ohhh sök kızart ye
Hahahaha kızz vala küçük bahçem olsa domates salatalık biber falan eksem çok istiyorum da bakalım burdan sonra küçük ile veya ilçeye taşınırsam ilk işim müstakil bahçeli bir ev bakmak olcak olursa eğer oralarda ekeyim diyorum 🙈 geçen sene de büyük başkon saksılarına domates salatalık ekmiştik arkadaşla baya vermişti😅😍 insan onların büyüdüklerini gördükçe mutlu oluyor

Hahahaha kızz vala küçük bahçem olsa domates salatalık biber falan eksem çok istiyorum da bakalım burdan sonra küçük ile veya ilçeye taşınırsam ilk işim müstakil bahçeli bir ev bakmak olcak olursa eğer oralarda ekeyim diyorum 🙈 geçen sene de büyük başkon saksılarına domates salatalık ekmiştik arkadaşla baya vermişti😅😍 insan onların büyüdüklerini gördükçe mutlu oluyor
Ya ben onlarla konusurum
Neler derim bir bilsen mutlu olmak ne demek

Back
X