- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.945
- 498
Kalplerimiz bir paremmm uzakta olsak ondanHahahahaha ikimizde aynı seyleri yazıyoruz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalplerimiz bir paremmm uzakta olsak ondanHahahahaha ikimizde aynı seyleri yazıyoruz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben dün yaptım konya dışından misafirler gelicek Allahtan yemeyim var rahatım biraz telaşlı geçicek haftasonuna kadar
Ohhhh Missss părem ellerine sağlık afiyet olsunnnBen dün yaptım konya dışından misafirler gelicek Allahtan yemeyim var rahatım biraz telaşlı geçicek haftasonuna kadar
Sana afiyet olsun ellerine sağlık bebekim![]()
Günaydın paremm bildirim gelmedi topiğin ismini görüp tıklayınca gördüm![]()
Günaydınnnn kızlar kaĺkin hadiiiıi
Sabah oldu
@ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Nau Nau
@bir mucizee
Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@J a n e
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
Evet kuzum ya çoğu kişiye gitmemiş neden bilmiyorumGünaydın paremm bildirim gelmedi topiğin ismini görüp tıklayınca gördüm![]()
Çok şükür çiçeğim iyiyim işte sıcakta uğraşıp duruyorum evdeyim bir yere çıkılmıyor evi temizle otur dizini izle derken zorla günleri geçirmeye çalışıyorum arkadaşlarım da kalmadı bir kaçı tayinci oldular son kalan da memleketine kaçtı sıcaklardanEvet kuzum ya çoğu kişiye gitmemiş neden bilmiyorum
GÜNAYDIN bu arada nasılsın beybisumm![]()
Ben hiç tv izlemiyorum dizi ne izliyorsunÇok şükür çiçeğim iyiyim işte sıcakta uğraşıp duruyorum evdeyim bir yere çıkılmıyor evi temizle otur dizini izle derken zorla günleri geçirmeye çalışıyorum arkadaşlarım da kalmadı bir kaçı tayinci oldular son kalan da memleketine kaçtı sıcaklardan![]()
Keşke benimde bahçem olsa uğraşsam izlemesem paremBen hiç tv izlemiyorum dizi ne izliyorsun
Iyi seyirler tatlımKeşke benimde bahçem olsa uğraşsam izlemesem parembalkona saksıya patates ektim bakalım vercek mi hahaha bahçe olmayınca
dizi gizli saklı izliyorum dün final bölümü vardı onu izlerim kahvaltımı ederken birazdan başka diziye başlarım
![]()
terliklerin renkliliği
Ahahqahwhterliklerin renkliliği![]()
![]()
bende istiyorum
Hahahaha patateslerim filizlenmişti mayısta arkadaş dedi ekiver verirse verir bende ektim baya büyüdüler de daha zamanı varmış sökümeIyi seyirler tatlım
Patates nerden aklına geldi ektin![]()
Çokk güzeller çiçeğiim bende bayılırım mora
Hahaha bide söküme diyor sanki tarla ektinHahahaha patateslerim filizlenmişti mayısta arkadaş dedi ekiver verirse verir bende ektim baya büyüdüler de daha zamanı varmış söküme![]()
Hahahaha kızz vala küçük bahçem olsa domates salatalık biber falan eksem çok istiyorum da bakalım burdan sonra küçük ile veya ilçeye taşınırsam ilk işim müstakil bahçeli bir ev bakmak olcak olursa eğer oralarda ekeyim diyorumHahaha bide söküme diyor sanki tarla ektin
Ohhh sök kızart ye
Ya ben onlarla konusurumHahahaha kızz vala küçük bahçem olsa domates salatalık biber falan eksem çok istiyorum da bakalım burdan sonra küçük ile veya ilçeye taşınırsam ilk işim müstakil bahçeli bir ev bakmak olcak olursa eğer oralarda ekeyim diyorumgeçen sene de büyük başkon saksılarına domates salatalık ekmiştik arkadaşla baya vermişti
insan onların büyüdüklerini gördükçe mutlu oluyor
Alayım sana da ayıpsın bebeysimmbende istiyorum![]()