- 27 Mart 2019
- 29.789
- 108.750
- 598
Ben hala anlamadım iyi bir şey dedim ama neben başta anlamadım sonra dedim acaba ne demek istemiş olabilir diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hala anlamadım iyi bir şey dedim ama neben başta anlamadım sonra dedim acaba ne demek istemiş olabilir diye
Aman ben yaşadım rabbim en iyisini sana versin mavisimkesinlikle olmayan şeyi istiyoruz evli oluncada keşke biraz daha bekleseydik deriz
Ohhh yandan
Aman iyi çok şükür parem ilaçları ihmal etme domuz gribi salgını da varmış Allah korusun ilerlemesin bariBiraz daha iyiyim tatlım ilaçları içiyorum azıcık kendime geldim
Sen nasılsın
yaşadıysan nolmuş yani Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşımızaAman ben yaşadım rabbim en iyisini sana versin mavisim
Saolasin canım ben annemden korktumAman iyi çok şükür parem ilaçları ihmal etme domuz gribi salgını da varmış Allah korusun ilerlemesin bari
Bende iyiyim çok şükür tatlım iyiki derin temizliğimi bitirdim kar yağmaya başladı burda yoksa donarak yapardım
Âmin bitanem aminyaşadıysan nolmuş yani Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza
Koca falan demeyin siz daha rahatsinizAmannn bekarlikta zor evlilikte iki ucu şeyli şey
Ama insan olmayanı istiyor ya cemosum ondan bizimkisi yoksa bem rahatim
Rabbim annene de şifa versin en kısa zamanda tatlımSaolasin canım ben annemden korktum
Sende mis gibi otur evinde keyfini cikat
Doktora bi göründünüz mü kuzum bazen iyice ciğerlere iniyor antibiyotik falan başlıyorlar ya umarım öyle bir şey yokturFatmam neler neler yapıyorum bi bilsen bugün 4.gün bi rahatlamadık
Canım geçmis olsun bu arada kb. Yeni gördümOhhh yandan
Antibiyotik verdi akset dün gittim canım dr ye serum yedim bugün daha iyiyim şükürDoktora bi göründünüz mü kuzum bazen iyice ciğerlere iniyor antibiyotik falan başlıyorlar ya umarım öyle bir şey yoktur
Saolasin hemsomCanım geçmis olsun bu arada kb. Yeni gördüm
Hadi yaa antibiyotik iyi gelir bir haftaya iyileşirsiniz o zaman kuzum iyi ki gitmişsin bakAntibiyotik verdi akset dün gittim canım dr ye serum yedim bugün daha iyiyim şükür
Aynen iki gün direndim ama dayanamadımHadi yaa antibiyotik iyi gelir bir haftaya iyileşirsiniz o zaman kuzum iyi ki gitmişsin bak
Olabilerrrr öle şeylerMucize o değil de benim yazdigimi iyi anlamışın valla ben ne yazmışım öyle
Allahım ya dua grubuna aklım çıkıyor yalnış yazicam başka yere etiket edicem diye yapmşlığım vardır benim
Olabilerrrr öle şeyler
@ASSOSyal
@Hogwartss
@HeLLaa
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
@cevizli tarcinli kek
mavikelebek34
@coconatt
@Magnifiaque
@Buralardutluuugdu