- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Cidden yeni mi sandınAaaaaaa bende yeni biri sandıöbozayı çok mı seversin
Pişman olmaa daCidden yeni mi sandın? Bugün ustuste değişik nickle yazdığımdan anlaşılıyor aslında. Bozayi severim de bayılmam. O kadar düşündüm ki ya icinde anne geçen olsun dedim; hep mom,mother ingilizce kulağa hoş gelen de bulamadım anlamlı kelime; en son gofret, greyfurt falan yapıyolar ya,meyve ismi baktım netten en en son aklıma ayıp şeyler geldi, muhtemelen kabul olmazdi "çok da nickimde" valla bunu Google da nick ararken bulmuştum, bayağı önce
Herkes erken uyudu Günaydın canımİyi geceler cümleten
Günaydın, hayırlı sabahlarHerkes erken uyudu Günaydın canım
Bir kaç gündür yoğundum canım bakamadımCatlak-kurabiye günaydın,dün hiç yazmadin. Nasılsın?
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin tatlım aman gribe şükür diyelimIyi akşamlar kızlar hastaneden geliyorum ben annem dund3n beri çok hastayız korktum inanın omikron oldum diye grip enfeksiyon olmuşum bir dünya hap verdiler
Siz nasilsiniz
Aynen korktum valla covit oldum diyeÇok geçmiş olsun Rabbim şifa versin tatlım aman gribe şükür diyelim
Selamunaleyküm parem nasılsın tatlım nasıl oldunASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
cevizli tarcinli kek
mavikelebek34
coconatt
Magnifiaque
D u t
Wilma11
PeRRieR
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Simurgp
@B O Z A
i p e k
C ceycey0406
N NesNa
Dua grubu olunca buraya bakamadım
Hadi bakalım birazda eğlenelim
Bekarliktan ölüden
Biraz daha iyiyim tatlım ilaçları içiyorum azıcık kendime geldimSelamunaleyküm parem nasılsın tatlım nasıl oldun
Canıımm ohh ohhhASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
cevizli tarcinli kek
mavikelebek34
coconatt
Magnifiaque
D u t
Wilma11
PeRRieR
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Simurgp
@B O Z A
i p e k
C ceycey0406
N NesNa
Dua grubu olunca buraya bakamadım
Hadi bakalım birazda eğlenelim
Bekarliktan ölüremmm
Kuzumm yeni gördüm gelmiş geçmiş olsun anneciğin de sende hemen iyileşin inşallahIyi akşamlar kızlar hastaneden geliyorum ben annem dund3n beri çok hastayız korktum inanın omikron oldum diye grip enfeksiyon olmuşum bir dünya hap verdiler
Siz nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?