• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçeriye buyurmaz mısınız kızlar?

canım evin çok güzel güle ğüle sağlıkla otur inşaallah ben bişey merak ettim mutfak dolaplarımız aynı ama seninkinin etrafında parlak bi şerit var sanırım ama çooookgüzel duruyo kendinmi yaptın yoksa aldığınızdamı öyleydi:nazar::54:

canım evin çok güzel Allah huzurla oturmayı nasip etsin.

maşallah eviniz çok güzel.huzurla,sağlıkla oturun inşallah.bebek odanızı nereden aldınız acaba çok hoşuma gitti.teşekürler...

cok tatlı bir ev güle güle oturun ailecekk.. yalnızz o klozet üzerindeki su haznesinden bakan birşey mi var bana mı öle geliyor:1:

yanlış görmemişsiniz. o klozetler için tasarlanmış bir sticker, size bir siteden bulduğum resmi ekleyeyim
$Tuvalet-sticker-Genel-amacli-sticker__50884037_0.webp

bütün eşyalar çok güzel.tertemiz.güle güle otur.

ben bir tek yerdeki kalebodurlara takıldım.çok uyumsuz geldi.ev eger kendinizin ise üzerlerini laminat parke ile kapatabilirsin çok pratik ve cok kolay.

Evet malesef :26:
O kalebodurlara ben de çok takıyorum :26:
Değiştiricez bakalım yakın zamanda inşallah...

cok tatlı bir ev güle güle oturun ailecekk.. yalnızz o klozet üzerindeki su haznesinden bakan birşey mi var bana mı öle geliyor:1:

O wc dedektifi :27:
Siyah yapışkanlı kağıtla kendim çizdim kestim yaptım.
Güzel olmuş mu :44:

Canım eviniz çok güzek güle güle aşk ile oturun
özellikle çocuk odasındaki emzirme sandalyesine bayıldım ve nereden aldnız acaba

Teşekkür ederim :13:
Emzirme koltuğunu 400e aldım modoko'dan...
Daha iyileri size olsun inşallah..

canım evin çok güzel güle ğüle sağlıkla otur inşaallah ben bişey merak ettim mutfak dolaplarımız aynı ama seninkinin etrafında parlak bi şerit var sanırım ama çooookgüzel duruyo kendinmi yaptın yoksa aldığınızdamı öyleydi:nazar::54:

Teşekkür ederim..
Evet o şerit dediğiniz su taşı.
Tuhafiyelerde metre hesabı satılıyor.Alıp silikonla yapıştırdım.

maşallah eviniz çok güzel.huzurla,sağlıkla oturun inşallah.bebek odanızı nereden aldınız acaba çok hoşuma gitti.teşekürler...

Teşekkürler..
Bebek odamı modoko dan aldım...

Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.herşey kararında ve zevkli.özellikle mor köşe koltuğunuza bayıldım.markasını öğrenebilirmiyim acaba

bebek odanızın fiyatını öğrenebilir miyim ayıp olmazsa.modoko'nun sitesinden baktım ama fiyetına ulaşamadım.

Huzurla mutluluklaa kullanın
Abartsız ve şık bir ev olmuş
Saattinize bayıldım :)
Çok değişik nerden aldınız

Back
X