Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
her odada ayrı bir renk kullanmışsın.ayrı bir dünya gibi.benimde yapmaya çalıştığım buydu ama tam anlamıyla yapabildim mi hayırrr
allah hayırlarla oturmayı nasip etsin.herşey çok güzelllllll
ben bir tek yerdeki kalebodurlara takıldım.çok uyumsuz geldi.ev eger kendinizin ise üzerlerini laminat parke ile kapatabilirsin çok pratik ve cok kolay.
evin süper ya bittim odaların büyüklüğü falan herşey yerinde mükemmel. yatak odanı çok beğendim bende sırf beyaz alıcağım için
ama kapılar ve parkelerde beyaz olsa bambaşka bi ev daha yaratırsın tıpkı hayalimdeki gibi ev olur çıkar evine gerçekten özendiğin belli oluyo hayrını gör inş. tütütütü
Evini çok beğendim canım her odan ayrı bir renk ayrı bir sıcaklık vermiş çokda güzel olmuş yatak odan bebek odası salonun banyon hepsi çok ferah güle güle otur içinde sevdiklerinle