• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçeriye buyurmaz mısınız kızlar?

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
39
108
İstanbul
Sizin evlerinize konuk olduk, gördük beğendik.. Şimdi sıra benim evime konuk olmanızda..
hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz...

Herşeyin çok güzel canım...
hUZURLA, mutlulukla oturun canım.
Saatin de ilginçmiş baya. :)

Çok beğendim evinizi, güle güle sağlıkla, huzurla oturun inş.
Oğluşunun odasını ve yatak odanı ayrıca beğendim.
:nazar:

Ben çok begendim canım...mis gibi tertemiz sıcacık bir ev...saglıklı mutlu günlerde oturun tatlım herşey harika.:16:

Son düzenleme:
her odada ayrı bir renk kullanmışsın:34:.ayrı bir dünya gibi.benimde yapmaya çalıştığım buydu ama tam anlamıyla yapabildim mi hayırrr:43::43::43:
allah hayırlarla oturmayı nasip etsin.herşey çok güzelllllll:46::46::46::46::46:

bütün eşyalar çok güzel.tertemiz.güle güle otur.

ben bir tek yerdeki kalebodurlara takıldım.çok uyumsuz geldi.ev eger kendinizin ise üzerlerini laminat parke ile kapatabilirsin çok pratik ve cok kolay.

evin süper ya bittim odaların büyüklüğü falan herşey yerinde mükemmel. yatak odanı çok beğendim bende sırf beyaz alıcağım için :1:
ama kapılar ve parkelerde beyaz olsa bambaşka bi ev daha yaratırsın tıpkı hayalimdeki gibi ev olur çıkar evine gerçekten özendiğin belli oluyo hayrını gör inş.
:nazar: tütütütü :1:

cok tatlı bir ev güle güle oturun ailecekk.. yalnızz o klozet üzerindeki su haznesinden bakan birşey mi var bana mı öle geliyor:1:

Canım eviniz çok güzek güle güle aşk ile oturun
özellikle çocuk odasındaki emzirme sandalyesine bayıldım ve nereden aldnız acaba

Eviniz çok güzel özellikle yatak odası ve oturma odasını çok begendim eşinle,çocuklarınla rabbim huzurla sağlıkla otuttursun:34:

Evini çok beğendim canım her odan ayrı bir renk ayrı bir sıcaklık vermiş çokda güzel olmuş yatak odan bebek odası salonun banyon hepsi çok ferah güle güle otur içinde sevdiklerinle:16::16:

Back
X