Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İçeride Show Tv
- Konu Sahibi -Alisa-
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ya gerçekten şahane bir dizi bayılıyorum adamım yaptığı role ama tabi Çağatay Ulusoy onunda oyunculuğunu seviyorum. ya saymakla bitmez bu dizideki her bir karakter iyi yapıyor rollerini
Ve bu soru gerçekten sarpi kim kurtardı ve Mestanı kim astı baya takıldım.... kaptırdım diziye kendimi
Ve bu soru gerçekten sarpi kim kurtardı ve Mestanı kim astı baya takıldım.... kaptırdım diziye kendimi
davut kesin..Ya gerçekten şahane bir dizi bayılıyorum adamım yaptığı role ama tabi Çağatay Ulusoy onunda oyunculuğunu seviyorum. ya saymakla bitmez bu dizideki her bir karakter iyi yapıyor rollerini
Bende ondan ve alyanak dan şüphe ettim bakalım bu bölüm belli olacakmıdavut kesin..
Çetin tekindor ne büyük oyuncu yahu... Her bölüm hayranlıkla izliyorum...
Dünya klasmanın da yer almalı kesinlikle..
Çağatay Ulusoy nerden kimden eğitim aldıysa çok başarılı bildiğin şahane rol yapıyor artık. hiç sırıtmıyor bir de yakışıklı daha ne olsun. :) hatta Aras Bulut İynemli den daha yetenekli :)
Dünya klasmanın da yer almalı kesinlikle..
Çağatay Ulusoy nerden kimden eğitim aldıysa çok başarılı bildiğin şahane rol yapıyor artık. hiç sırıtmıyor bir de yakışıklı daha ne olsun. :) hatta Aras Bulut İynemli den daha yetenekli :)
Tahmini ilerleyen sezon senaryom ;
İçerde ismine uygun olarak devam edecek dizi ama Mert polis olarak Yusuf komiserin Celal yanındaki içerdeki adamı olacak bu sefer ... Sarpta Celalin polis teşkilatındaki içerdeki adamı
Tek sezonlukmuş dizi..
En iyisi. Tadinda biraksinlar. eger devam ettiremiyeceklerse zorlama , yayinlansin diye yapilmis bir dizi izleyip hayal kirikligina ugramiyalim sonraTek sezonlukmuş dizi..