• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçerde sınav, dışarda Nevruz hareketliliği Sınava girecek öğrencilere pamuk dağıtıldı

Dışarı çıktım, çıktığıma çıkacağıma pişman oldum bugün. Arabayla çıkayım dedim baktım tem çok acayip şekilde aksaray yönünde kilit. Ben de metroya bineyim dedim. O ne kalabalık öyle herkesler hüloooo.. binemedim metroya. Eve döndüm. Yenikapıya akın varmış. Tek hareketlilik nevruz değil yani.

Yazık oldu ya. Bugün bir durulsaydınız. Çok üzüldüm sınav günü böyle şeylerin olmasına.

şu hüloğğğ lafı nedir,biri bana açıklayabilirmi
bu hüloğğuu tek akpmi yapıyor?

bende bugün avrupa yaksından evime geçiyordum,otobüsteydim
aksaraya kadar acayip bi trafik vardı korna sesleri falan,arabadan sarkanlarmı dersin
neler neler hepside bdp ve hdp idi
sinir oldum

şu hüloğğğ lafı nedir,biri bana açıklayabilirmi
bu hüloğğuu tek akpmi yapıyor?

Bu AKP seçmeni kardeşimizin videodaki nidası yüzünden dillere dolanmış bir ünlemdir. :31:

Videoyu kaldırıyorum, sonunda koyun varmış fark etmemişim yanlış anlaşılır şimdi. Kimseye hakaret etmek gibi bir niyetim yok.

Son düzenleme:
Bu AKP seçmeni kardeşimizin videodaki nidası yüzünden dillere dolanmış bir ünlemdir. :31:

[video=youtube;ovi-vlvXB_g]http://www.youtube.com/watch?v=ovi-vlvXB_g[/video]

:1: Bu versiyonunu daha once gormemistim. Gerci bunun basi da cok eglenceli idi ama... Sona eklenen de cok manidar olmus..:27:

[video=youtube;ovi-vlvXB_g]http://www.youtube.com/watch?v=ovi-vlvXB_g[/video]

ya biri bi laf söylüyor sonra,o laf tüm seçmenlere kalıyor
ne var yani hüloğ dediyse,küfürmü etmiş :)

:1: Bu versiyonunu daha once gormemistim. Gerci bunun basi da cok eglenceli idi ama... Sona eklenen de cok manidar olmus..:27:

Videoyu kaldırayım dedim ama siz alıntılamadan yetişememişim. :1:

ya biri bi laf söylüyor sonra,o laf tüm seçmenlere kalıyor
ne var yani hüloğ dediyse,küfürmü etmiş :)

Vallahi işte aynen dediğiniz gibi, biri bir şey yapıyor, söylüyor aynı görüşü savunan herkese mal ediliyor. "Cehape zihniyeti" gibi. :1:

seçmenler hakkında bu tarz genellemeler hoş değil bence
biri birşey yapıyo tüm seçmen aynı kefeye konuluyo
her kesim yapıyo bunu maalesef
insanlar iyice birbirine düşüyo sonra durduk yere

Videoyu kaldırayım dedim ama siz alıntılamadan yetişememişim. :1:

Vallahi işte aynen dediğiniz gibi, biri bir şey yapıyor, söylüyor aynı görüşü savunan herkese mal ediliyor. "Cehape zihniyeti" gibi. :1:

burada chp ye değilde,akp seçmenine çok yükleniliyor
bilirmisiniz bilmem
mesala o videonun sonuna koyun koymuşlar,bi üyede gülüp ne kadar manidar demiş
akp seçmenleri koyun hüloğğ vs. oldu :)
aslında yazmak isterim,fakat sonra birsürü yorumlar,tartışmalar oluyor
sonuda banla bitebiliyor

burada chp ye değilde,akp seçmenine çok yükleniliyor
bilirmisiniz bilmem
mesala o videonun sonuna koyun koymuşlar,bi üyede gülüp ne kadar manidar demiş
akp seçmenleri koyun hüloğğ vs. oldu :)
aslında yazmak isterim,fakat sonra birsürü yorumlar,tartışmalar oluyor
sonuda banla bitebiliyor

Cehape zihniyeti olarak suçlanmak için CHP seçmeni olmak gerekmiyor biliyorsunuz. Başbakanımıza göre AKP karşıtı herkes Cehape zihniyetine sahip. Ben CHP seçmeni değilim ama AKP seçmeni olmadığım için ateist ve terörist olmakla suçlanıyorum bazıları tarafından. Açıkçası ateist denmesindense koyun denmesini tercih ederdim. Gönül isterdi ki hiç biri denmese ama işte hoşgörü bizde bu kadar. :31:
Neyse konuyu saptırdık iyice.

Son düzenleme:
polis bdplilere müdahale etmiş sanırım tomalarla

Kazlıçeşme'de olaylar çıktı!

Polis, yolu kapatan gruba TOMA'lardan su sıkarak müdahale etti

Kazlıçeşme'deki nevruz kutlamalarının ardından kalabalıktaki bir grup sahil yolunu trafiğe kapattı.

Grup reklam panoları ve trafik ışıklarını taş yağmuruna tuttu. Yedikule mevkiinde görev alan çevik kuvvet polisi ve TOMA'lara da taş atan gruba polis uzun süre müdahale etmedi. Nevruz kutlamalarının yapıldığı alanın boşalmasının ardından polis yolu kapatan gruba TOMA'lardan su sıkarak müdahale etti. Polisin müdahalesinin ardından grup ara sokaklara kaçarak dağıldı. Nevruz alanında görevli olanların taş atan grubu engellemeye çalıştıkları görüldü. Grup ve görevliler arasında zaman, zaman arbede yaşandı. Göstericilerin polis araçlarını taşladığı sırada küçük bir kızın olayların ortasında kalması üzerine yardımına yine görevli bir kişi koştu. Taşlardan korumak için küçük kıza sarılan görevli, çocuğu olayların yaşandığı alandan güçlükle uzaklaştırdı.

MİTİNG ÖNCESİNDE DE GERGİNLİK

Öte yandan mitinge giden bir grup ile bazı vatandaşlar arasında gerginlik yaşandı. Çevik kuvvet polisleri araya girerek gerginliği sona erdirdi. Uzaklaşan grubun bıraktığı flamaları vatandaşlar alarak yaktı. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

DHA-Habertürk

Son düzenleme:
Yazık valla bende girdim sınava şu olay başıma gelse ne yapardım bilemiyorum :50:

Bu olaylar yüzünden veliler sınav iptal edilsin diye imza topluyorlarmış kusura bakmasınlar belki bencillik olacak ama ben o sınav heyacanına bir kez daha dayanamam o yüzden kesinlikle sınavın tekrarlanmasını desteklemiyorum.

zaten gençler umut doluydu daha da umut doldular:27::27:

Böyle düşünüyorlar halkı.
Değil o okula sınav vermek. Bugün miting iptal edilemez miydi yani ???

başka gün yapsalarmış keşke kutlamaları.

kızın biri, ben senelerce buna çalıştım bir sürü paragraf sorusu vardı ve ben gürültüden hiç bir şey anlamadım, diyordu ağlamış bir de.

çok berbat bir durum ya Allah korusun. emek veriyorsun hiç oluyor

Bu nasıl bir sorumsuzluk böyle bir yerde sınav oluyor bir yerde nevruz kutlanıyor.
Kendimi çocukların yerine koydumda büyük haksızlık. Ne var sanki o gün yapılmasaydı.
Seesiz ve sukunet içinde geleceklerini etkileyecek sınavlarına girselerdi. Çok üzüldüm

Back